Compozitorul Mihai Alexandru și Alina Miola formează un cuplu de 8 ani, dar acum au reușit să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Mihai Alexandru, compozitor: „A fost o nuntă mică, dar organizat așa cum ne-am dorit, așa cum și a ieșit. Eu zic că a ieșit foarte bine. La biserica a fost atât de frumos, au fost 3 preoți dintre care părintele meu Bartolomeu Bogdan, 93 de ani, am avut o corală splendidă.”

La petrecerea restrânsă organizată în Capitală au participat în afară de familie și prietenii lor, artiști cunoscuți care le-au oferit o nuntă plină de surprize muzicale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Petrecerile de Halloween se apropie! Tinerele au început să se pregătească cu diferite machiaje înspăimântătoare

Mihai Alexandru, compozitor: „Prima care a spart gheață a fost Elena Ioniță Ieșeanu, care cântă muzică populară și le cântă foarte bine, apoi Marcel Pavel când a cântat am simțit că se zbârlește părul pe mine, deci s-a ridicat părul pe toată lumea, am rămas mască.

Luminița și Nico au cântat un duet.”

Soția compozitorului a ales o rochie clasică

Compozitorul în vârstă de 57 de ani a purtat un costum negru, cămașă albă și papion, iar frumoasa lui soție a avut o rochie clasică, cu un corset din dantelă și broderie fină, ținută completată de trena lungă de câțiva metri. Dragostea dintre ei a ieșit în evidență inclusiv în fotografiile de nuntă.

Mihai Alexandru, compozitor: „Mai jos era o terasă splendidă, unde toată lumea cobora unde s-a ținut toată sesiunea foto. Trebuia să facem poze cu noi eram ursul, trebuia să facem cu toată lumea. Am făcut în acel peisaj în care se vedea tot Bucureștiul. S-a înnoptat și se vedea bulevardul și tot centrul.”

Dacă pandemia le-a amânat planurile de căsătorie, situația tensionată din lume le reprogramează acum luna de miere. Până la vacanță însă, Mihai Alexandru are în plan lansarea câtorva proiecte muzicale împreună cu artiști care i-au cântat la nuntă. Între aceștia și cel mai nou videoclip al fratelui său, cu melodia pe care Mihai și Alina au avut-o la dansul mirilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si