Shani Louk avea dublă cetățenie, germano-israeliană. Pe data de 7 octombrie 2023, tânăra de doar 23 de ani se afla la o petrecere rave, în cadrul festivalului Nova. Ea a fost răpită de Hamas și dusă în Fâșia Gaza.

Din nefericire, festivalul a fost una dintre țintele teroriștilor pe data de 7 octombrie. Chiar în ziua atacului, au apărut imagini cu Shani Louk, inertă, dezbrăcată, aruncată în spatele unei camionete.

Nimeni nu a reușit să își dea seama dacă, la acel moment, femeia mai era în viață.

Mama tinerei, devastată de durere. A confirmat moartea fiicei sale

Conform unor declarații ulterioare făcute de mama tinerei, fiica sa era în viaţă şi era ţinută într-un spital, la Gaza.

Luni dimineaţa, a venit vestea dramatică. Mama tinerei a declarat, pentru RTL/Ntv, că a fost informată că fiica sa a murit. Informația a fost confirmată și de autoritățile israeliene: cadavrul a fost găsit şi identificat.

Tânăra fusese luată ostatică în timpul unei festival pe 7 octombrie: ”A trăit orori de nedescris”

Tânăra fusese luată ostatică în timpul unei festival pe 7 octombrie: ”A trăit orori de nedescris”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Shani, care a fost răpită la un festival de muzică, torturată şi exhibată în toată Gaza de către terorişti din Hamas, a trăit orori de nedescris”, susțin autorităţile israeliene.

Citește și: Un terorist Hamas, mărturii uluitoare despre ce se întâmplă în tunelurile de sub Gaza. Un punct strategic se află chiar sub spital: "Este un loc mare folosit pentru a ascunde lucruri, cum ar fi explozibil"

Tânăra a fost torturată de teroriști

Și ministrul israelian de Externe a confirmat vestea tristă: ”Suntem devastaţi să împărtăşim că corpul germno-israeliencei în vârstă de 23 de ani Shani (Louk) a fost găsit şi identificat”.

”Fie ca amintirea (lui Shani Louk) să fie binecuvântată”, scrie Ministerul israelian de Externe.

”I-a fost găsit craniul. Asta înseamnă că acești barbari i-au tăiat pur și simplu capul”

Președintele israelian Isaac Herzog a vorbit, într-un interviu pentru BILD, despre cruzimea cu care Shani Nicole a fost ucisă.

”Îmi este foarte greu să anunț că am primit vești că Shani Nicole Louk este moartă, avem confirmarea. I-a fost găsit craniul. Asta înseamnă că acești barbari i-au tăiat pur și simplu capul în timp ce atacau, torturau și ucideau israelieni. Este o mare tragedie și transmit cele mai profunde condoleanțe familiei ei.”, a spus președintele Herzog.

Tânăra de 23 de ani răpită și torturată de Hamas a fost găsită moartă.

Tânăra de 23 de ani răpită și torturată de Hamas a fost găsită moartă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Situația din Gaza creează tensiuni în lume. Premierul Israelului: „Războiul din interiorul Fâșiei Gaza va fi lung și dificil”

Ce s-a întâmplat la Festivalul Nova pe 7 octombrie?

Combatanţii Hamas au încercuit mulţimea din trei părţi, au deschs focul şi au direcționat participanţii la petrecere să fugă pe câmp, către est.

Au fost găsite peste 260 de cadavre numai la petrecerea rave de la Nova, potrivit ONG-ului israelian Zaka. Conform unor alte date, bilanțul este mult mai mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si