La deal, pădure deasă și munții Alpi. La vale, o apă calmă și limpede. Suntem în Hallstatt, adesea numit cel mai frumos sătuc din Europa.

Citește și: VIDEO- Vecinii băiatului găsit mort în pădurea de lângă Cluj, mărturii emoționante. „Ai milă, Doamne, de sufletul lui. A fost un copil bun și blând”

„E una dintre cele mai populare aveți în Austria.

Satul acesta mic din spatele meu are numai 800 de locuitori. Dar în fiecare an, e vizitat de peste un milion de turiști.”

Hallstatt, diamantul ascuns al Austriei

Hallstatt surprinde prin arhitectura sa impresionantă, conservată impecabil. Din 1997, satul este inclus și în patrimoniul UNESCO.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Aceste case colorate din secolul XVI arată parcă desprinse din basme. Aici este piața centrală. Pe vremuri, aici era locul în care se făcea comerț. Acum, găsiți o mulțime de cafenele, restaurante și hoteluri. Un sfat: asigurați-vă că aveți bani cash pentru că nu se poate plăti cu cardul peste tot.”

Hallstatt a mai fost inclus și în topul celor mai instagramabile locuri din Europa. Cele mai reușite poze ies din acest punct înalt, de unde se vede perfect turnul bisericii.

Ca să ajungeți înn Hallstatt, cel mai ușor este să zburați la Viena și să luați trenul direct până acolo. Călătoria durează 3 ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si