Cel de-al doilea agent de pază din jaful de la casino, Ruggero Maquignaz, este găsit mort în pădure iar Rocco suspectează că cineva a vrut să scape de acesta după ce infractorii au dat ”lovitura anului”. Pe de altă parte, Rocco își vizitează prietenul, pe Roversi, căruia îi mulțumește pentru că l-a ajutat în cazul Favre, iar acum Michelini își va ispăși pedeapsa.

În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2! Rocco, greu de păcălit

Citește și: Astăzi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”! Zeynep, ”sechestrată” pe propriul tată 

Ca și când nu ar fi de ajuns problemele cu care se confruntă Rocco, celebrul inspector află că Sebastiano a evadat, la scurt timp după ce Enzo Baiocchi a fost eliberat, iar acum polițistul se teme de ce-i mai rău pentru prietenul său.  

Cum reușește Rocco să elucideze întortocheatul caz al jafului de la cazinou, și ce implicare va avea Enrico Manetti, agentul amenințat cu moartea de către Ruggero, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Rocco Schialvone”, difuzat numai la Kanal D2. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2! Rocco, greu de păcălit

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din „Rocco Schialvone”?

Îngrijorarea lui Rocco a crescut de la o zi la alta, de când a aflat că Enzo Baiocchi colaborase cu autoritățile, iar polițistul se temea să nu se afle unde fusese ascuns cadavrul lui Luigi, fratele infractorului.

Rocco a fost șocat când a aflat că trupul neînsuflețit al lui Luigi nu se mai găsea, mai ales că el însuși îl îngropase pe cel care îi ucisese soția.

În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2! Rocco, greu de păcălit

Citește și: Azi, de la ora 20:00, la Kanal D, în „Melek”! Promisiunea unui tată

Costa nu i-a dat pace lui Rocco în cazul lui Romano Favre, după ce inspectorul îl arestase pe Michelini, acuzându-l de crimă. Michelini, însă, nu s-a lăsat și și-a angajat unul dintre cei mai de temut avocați, iar Costa s-a temut că infractorul ar putea fi eliberat dacă Rocco nu ar fi adus mai multe dovezi care să-l incrimineze pe Michelini.

Un nou caz și-a făcut loc în viața inspectorului Rocco, și acesta a aflat că o mașină plină cu milioane de euro, care trebuia să fie transportată de la un cazinou către banca din Aosta, dispăruse fără urmă. Enrico Manetti și Ruggero Maquignaz, angajați ai cazinoului și cei care conduceau dubița blindată, deveniseră principalii suspecți în acest caz.

Citește și: Actrița Ileana Ploscaru a murit. Doliu în teatrul din România: ”A plecat la stele, pentru că Doamna Ileana a fost și va rămâne una dintre ele”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si