Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Românii au venit încă de la primele ore ale dimineții pentru a vedea expoziția

„Ce se întâmplă astăzi la Timișoara am putea spune că este impresionant. Oamenii au venit de la primele ore ale dimineții și s-au așezat la coadă. Și când spun o primele ore ale dimineții, mă refer la 06:00 pentru că au venit și s-au pus la coadă la Muzeul de Artă cu 4 ore înainte de deschidere, iar deschiderea este la ora 10:00.

Entuziasmul este explicat de faptul că în fiecare primă zi de miercuri din lună, accesul vizitatorilor este gratuit. Vă arată chiar în aceste momente colegul meu coada de oameni care așteaptă răbdători să își ia bilet. Între timp coada nu mai este chiar atât de lungă. Se întindea până în josul străzii.

C e este cu adevărat interesant este că nu vorbim doar de timișoreni, de bănățeni, ci oameni veniți din toate colțurile țării. Am stat puțin de vorbă cu câțiva dintre ei și ne spuneau că sunt din Suceava, Piatra Neamț, Brașov și au venit grupuri întregi, familii. Și pentru că mă refer la familii, adică multe persoane, vorbim de o economie substanțială în bugetul lor pentru că biletul pentru o singură persoană la expoziția lui Constantin Brâncuși costă 88 de lei. Așadar, oamenii au avut de cheltuit doar ce înseamnă drumul și ce vor cheltui prin Timișoara.

Luna trecută, în miercurea cu intrarea gratuită, angajații au distribuit aproape 1.200 de bilete.”, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si