Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

În ce perioadă va avea loc festivalul Massif

„Este oficial! A doua ediție a festivalului Massif va avea loc în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024. Cei care vor dori să își cumpere bilete vor putea să facă acest lucru începând din data de 21 noiembrie, atunci când vor fi puse în vânzare primele abonamente.

Momentan organizatorii nu au anunțat cât vor costa acestea pentru că urmează o perioadă în care ei trebuie să gândească tot ce se va întâmpla acolo, vor trebui să stabilească câte scene vor fi montate, ce activități vor fi pregătite pentru brașoveni, dar și pentru turiști, dar și ce fel de artiști vor urca pe scenă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La prima ediție au fost în jur de 100 de artiști români și internaționali care au cântat pe scenele de la Massif, iar cel mai cunoscut a fost celebrul DJ Dimitri Vegas. Peste 30.000 de persoane au fost anul trecut la Massif, iar în acest an se așteaptă să vină chiar și mai mulți oameni.”

, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si