Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ce înseamnă pentru tine aceste patru piese?”

Andia, artistă: „Emoție pură. Tot ce am scos până acum, chiar și albumul din 2022 eu îl vedeam ca pe un mic copil. Nu eram destul de maturizată pentru a înțelege ceea ce se întâmplă, am pus pasiune și patos în acel album, dar la acest tip pe care l-am făcut, mi se pare că este o Andia care s-a maturizat, care înțelege altfel cuvintele și mi se pare că transmit mai bine ceea ce vreau să cânt.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D:   „Ce te-a maturizat?”

Andia, artistă: „Cred că anii. M-am obișnuit un pic, m-am mai relaxat, foarte multă experiență pe care am acumulat-o în anii aceștia, faptul că am cântat în fața multor persoane mă ajută și să mă face să ies din zona de confort. Micile reușite mi-au oferit o încredere de sine și am putut să conturez mult mai bine artistul Andia.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ce i-ai spune Andiei de acum 4 ani?”

Andia, artistă: „Să aibă multă răbdare, să aibă încredere în ea, să fie la fel de autentică, să își facă treaba foarte bine, să nu-și mai lase mintea să o saboteze. Intrând în industria asta muzicală am avut foarte multe, și încă am, dar cumva s-au mai diluat.

Am avut frici, temeri, dar acum nu mai sunt ca înainte.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „I-ai da Andiei de acum patru ani foarte multe sfaturi?”

Andia, artistă: „Da. Avem și mulțumiti pentru că ajuns până aici, o să aibă treabă multă în continuare.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „A fost un an de senzație pentru tine. Hituri peste hituri. Ce urmează? Cu cine o să mai colaborezi?”

Andia, artistă: „Am scos piesa asta cu Deliric, în momentul de față cred că ne liniștim un pic la colaborări, adică n-am nimic în plan pe partea de colaborări, dar pe viitor eu nu zic nu.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si