Cu multă răbdare și atenție la detalii, așa își ține cursurile de manichiură, Bogdan Lucian iar sălile sunt mereu pline. Cursantele vor să învețe de la el cele mai eficiente tehnici și trenduri în acest domeniu în care el a ajuns să exceleze.

Citește și: VIDEO- Moda brazilor de Crăciun. „M-am inspirat din natură, în trend este florea de pampas”

„Am învățat foarte multe până acum, ce ne-a explicat Bogdan acum încerc să pun în practică.”

Bogdan Lucian și-a construit o carieră de succes în domeniul frumuseții

Bogdan a devenit trainer după ce și-a construit o carieră de succes în domeniul frumuseții. Și-a format propriul stil care a fost nu doar pe placul clientelor, dar și al specialiștilor din alte saloane.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bogdan Lucian, trainer/nail artist: „Masterclass-urile pe care eu le predau sunt exact pe tehnica mea: pe ceva foarte minimalist, ceva foarte simplu încât restul să poată învăța că o manichiură poate costa și într-o bază aplicată foarte frumos și un design foarte simplu.

Din punctul meu de vedere secretul succesului ar fi perfecționarea.”

A învățat și el pentru a deveni un nail artist atât de căutat, tânărul a muncit ani de zile și chiar și-a schimbat meseria ca să se dedice domeniului frumuseții, unde predomină femeile.

Bogdan Lucian, trainer/nail artist: „Am o firmă de bijuterii cu care am început practic să lucrez și făceam bijuteriile respective și mi-a plăcut foarte mult lucrul manual.

Am vrut să încerc ceva nou, de asta am și făcut un curs de bază în manichiură care a fost un domeniu total diferit față de ceea ce făceam eu, dar aveau ceva în comun: arta de a face ceva din altceva, adică de a scoate dintr-un material brut ceva frumos.”

Acum, tânărul lucrează nu doar în salonul și academia de manichiură din Cluj-Napoca. Este invitat să țină cursuri și masterclass-uri în toată țara și se bucură de mare succes în rândul cursanților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si