Procurorul-şef al Biroului de Combatere a Infracţiunilor comise în legătură cu Achiziţiile Publice din DNA  Diana Corina Oană- Stăncele a încetat din viață în urma unor probleme medicale.

Citește și: VIDEO- Tragedie pe o șosea din vestul țării. Doi tineri îndrăgostiți și-au pierdut viața, după ce șoferul a pierdut controlul volanului

Procuroarea DNA conducea acest birou important de Combatere a Infracţiunilor în legătură cu achizițiile publice din noiembrie 2018, de aproape 5 ani.

Conform site-ului DNA, a fost reinvestită în funcție în iunie 2022. Biroul pe care îl conducea se află în Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție din cadrul DNA.  

Cine a fost procurorul DNA Oană- Stăncele 

Direcția Națională Anticorupție a transmis un mesaj de condoleanțe după ce procurorul Diana Corina Oană- Stăncele a murit.

„Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, a doamnei procuror Oană- Stăncele Diana Corina, o bună colegă și un profesionist desăvârșit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis DNA într-un comunicat de presă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform unor surse citate de presa centrală, procurorul Oană- Stânceală suferea de boală incurabilă.

Citește și: Dumitru Buzatu, șeful CJ Vaslui, ar fi fost prins în flagrant de DNA cu o mită de 1,2 milioane lei. Reacția lui Marcel Ciolacu

Ea conducea Biroul de combatere a infracțiunilor comise în legătură cu achizițiiile publice în cadrul Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni asimilate sau în legătură directă cu infracțiunile de corupție.  

Oană- Stăncele Diana Corina a condus dosare importante în ultimii ani.

DNA, Diana Corina Oană - Stăncele a încetat din viață

Procuroarea DNA Diana Corina Oană - Stăncele a încetat din viață  

[Sursa foto: Inquam / Octav Ganea]

Potrivit declarației de avere, procurorul-șef din DNA a primit un salariu de 23.000 lei brut pe lună anul trecut. În urma procuroarei DNA a rămas o fetiță minoră.

Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM) a transmis luni un mesaj de condoleanțe pe site-ul instituției.

Citește și: Cătălin Cherecheș, prima reacție după ce soacra a fost reținută pentru mită. Primarul din Baia Mare își avertizează soția că va divorța dacă i-a ascuns lucruri

"Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a doamnei OANĂ-STĂNCELE DIANA-CORINA, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție- Structura Centrală, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!", spun magistrații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si