Pescobar a fost din nou în centrul unor controverse. Patronul restarantelor „Tavera Racilor” a venit și cu prima reacție, după zvonurile că a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei.

Pescobar își vinde bolizii de lux

Inițial, chiar el postase un videoclip pe Tik-Tok în care anunțase că a fost tras pe dreapta și a rămas fără permis de conducere pentru trei luni de zile.

Gata cu zona de confort, cu mașina și condusul. Dăm drumul la instalație: mersul pe jos. Am cam uitat de el. Când stai cu fundul în mașină, cobori în parcare, pac… nu-ți ma trebuie mers pe jos.  Să vezi ce pătrățele face Pescobar. Bine, de dimineață mi-am făcut flotările – 257 și 195 de abdomene, am citit, sunt treaz de la ora 4. Acum mă duc să iau micul dejun… sunt pe jos, după mă duc la un masaj și după la birou, zic să mai și muncim. Atât s-a putut ”, a povestit „Pescobar” pe TikTok.

El este Paul Nicolau.

[Sursa foto: TikTok]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Mama judecătoarei rupe tăcerea. Cum a fost abordată de soacra lui Cătălin Cherecheș pentru mită

Paul Nicolau a încercat să facă o glumă pentru a vedea cine îi preia informațiile

Însă, la câteva ore distanță, Pescobar a clarificat totul, spunând că a vrut să vadă doar cine va prelua informațiile transmise de el, fără a le verifica.

De altfel, Paul Nicolau a anunțat și că-ți vinde bolizii de lux. Este vorba de un Lamborghini și un Ferrari, mașini care valorează peste 100.000 de euro. 

”Dragilor, haideți să vedeți cum a făcut Pescobar dintr-o glumă, minciună, de marketing național. Acum, azi, sunt iarăși la toate știrile posibile și imposibile cum că îmi vând mașinile, ceea ce este adevărat și cum că am rămas fără permis, ceea ce este total fals! V-am mințit frumos, elegant ca să vedeți cât de ușor poate fi manipulată presa din România. Cum să dai ceva la televizor care să nu fie controlat. Eu am permis, da? Mai am încă permis și acum o să mă sui la volan și chiar o să plec cu mașina că atât s-a putut. Vedeți ce poți face doar cu un papagal, manipulare și cineva nu controlează informația”, a explicat Pescobar în urmă cu scurt timp pe Tik-Tok.

Paul Nicolau, patronul restaurantelor ”Taverna Racilor”.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Stenograme din dosarul soacrei primarului Cătălin Cherecheş, acuzată de mită: ”Totul este între noi trei, mamele, bătrânele. Tineretul nu ştie nimic”

@tavernaracilortimisoara Mă distrez rău cu unii de prin media:)! Vă multumesc mult pentru reclama gratuită ❤️❤️❤️! Am permis, a fost o glumiță:), ati plecat după fentă si v-ați tot dusssss:) #pescobar ♬ original sound- tavernaracilortimisoara
Recent, ANPC a închis restaurantele lui Paul Nicolau din Parcul Herăstrău, din Snagov şi din Timişoara. La scurt timp, însă, patronul a plătit amenzile și a redeschis restaurantele. Mai mult, Pescobar și-a deschis și un alt local unde şeful ANPC a fost invitat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si