Acuzat că l-ar fi ucis pe colegul de școală al tinerei Suhandan, fiica lui Abbas, Serhat este arestat. Nimeni nu bănuiește că Abbas este un criminal cu sânge rece și ar face orice pentru câștigul personal. Zumrut este devastată atunci când este nevoită să se despartă, din nou, de Serhat, iar Azimet nu face decat sa o învinovățească pentru toate relele ce se abat asupra familiei Demirkan.

serialul promisiunea

Serialul „Promisiunea” este difuzat la Kanal D, de luni până joi, de la ora 20:00.

Detalii din episodul din această seară din serialul „Promisiunea”

Evenimentele devin si mai dramatice atunci când Serhat este împușcat în drum spre tribunal iar Abbas ”își admira opera” de la distanță, așteptând momentul când el va prelua integral afacerile familiei.

Zumrut află că Serhat și-a petrecut o noapte în preajma lui Saniye, iar acest lucru poate schimb tot cursul evenimentelor în care este implicat soțul lui Zumrut.

Citește și: VIDEO- Randi, relansare de senzație. Artistul a cucerit publicul cu o nouă piesă

Ulfet va avea parte de un șoc atunci când va află că Rustem își petrece tot timpul cu frumoasa Nezaket. Cei doi soți sunt la un pas de divorț, însă Rustem nu regretă, pentru că și-a dat seama că Ulfet nu l-a iubit niciodată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

serialul promisiunea

Detalii din noul episod al serialului „Promisiunea”.

Ce se va întâmpla atunci când Latif, fiul lui Abbas, spune în fața tuturor cine este adevăratul criminal al lui Tolgahan, colegul de scoală al surorii sale, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.

Secretele frumuseții actriței Ceren Yilmaz din serialul "Promisiunea”

Frumoasa actriță Ceren Yilmaz are un succes incredibil în Turcia și nu numai, la vârsta de doar 33 de ani.

Serialul „Promisiunea” difuzat la Kanal D, de luni până joi, de la ora 20:00, în care actrița interpretează rolul frumoasei Zümrüt, a avut un impact pozitiv asupra carierei sale, ea devenind, totodată, una dintre actrițele favorite ale producătorilor de seriale și filme turcești.

Talentul său actoricesc, dar și look-ul său de neegalat au făcut ca Ceren Yilmaz să aibă parte de o ascensiune frumoasă în cariera sa. Tânăra practică pilates de mulți ani, iar în timpul filmărilor pentru serialul „Promisiunea”, a descoperit yoga.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Ea nu trece des pragurile saloanelor de frumusețe și preferă să apeleze la tratamente cu cheratină, chiar la ea acasă, pentru a-și menține frumusețea podoabei capilare. Pentru un aspect incredibil al tenului, vedeta își curăță fața cu lămâie, iar apoi aplică avocado pentru ca aceasta să capeteze luminozitate.

Citește și: Tradiții de Intrarea în Biserică a Maicii Domnului. Sărbătoare mare în calendarul ortodox pe 21 noiembrie 2023

„Nu sunt adepta dietelor, am eliminat zahărul, glutenul și pastele făinoase din alimentația mea. Consum fructe proaspete, melasă pură și miere de albine. Sunt foarte atentă ce mănânc și întotdeauna întreb ce ingrediente conține felul de mâncare", a declarat frumoasa actriță publicației "InStyle" din Turcia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si