VIDEO- Rețetă tradițională de bulz. Iată cum poți prepara cel mai gustos bulz
Alina Laufer ne învață să gătin cel mai gustos bulz, cu ocazia zilei de 1 decembrie.
A sosit momentul dedicat celor mai bune rețete, ușor de preparat și foarte delicioase. Ca în fiecare joi, Alina Laufer le sare în ajutor celor pasionați de gătit. Iată, a transmis Cristina Dorobanțu.
La mulți ani cu ocazia zilei de 1 decembrie. Astăzi o să facem o rețetă tradițională, o să facem bulz și nu oricum, ci îmbogățit cu cabanos, un bulz cum numai la noi în țară se face.
Avem o tigaie la încins în care o să facem kaizerul și cabanosul. O să sparg câteva ouă și o să le amestec într-un castron. Ia uite ce ouă frumoase. Începem să așezăm mamăliguța, punem și brânză de burduf, puțină telemea și puțin cașcaval.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Urmează un nou strat de mămăligă, după ce turnăm oul sau când îl turnăm, facem mici găuri cu furculița, ca să se ducă până în partea de jos. O să ornez cu puțin cașcaval ras, punem în cuptorul preîncălzit la o sută optzeci, două sute de grade, iar pentru aproximativ jumătate de oră, a
explicat Alina Lufer.Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru Ziua Națională. La Iași, preparatul vedetă este fasolea cu cârnați