Thelma Dennany, de 5 ani, și fratele ei mai mic Mikey Dennany, de 2 ani, au murit după ce mama lor Lynn Eager a incendiat mașina în care se aflau cei doi copii.

Citește și: Preot împiedicat să slujească la o biserică din Târgu-Jiu, de Sfântul Andrei. Care e motivul scandalului?

Femeia de 49 de ani din Irlanda a fost condamnată la închisoare pe viață după ce a pledat vinovată pentru uciderea celor doi copii ai săi.

Judecătorii au auzit în timpul procesului că fetița Thelma a fost atât de arsă încât oamenii de la fața locului nu au știut că se afla pe bancheta din spate.

Fratele ei, pe care surioara mai mare îl adora, a fost scos din mașină, dar nu a putut fi salvat, informează Irish Times.

Mama criminală, Lynn Eager, se afla pe scaunul pasagerului din dreapta și a fost trasă afară din mașină de un trecător. Ea a suferit doar „arsuri minore”.

Tatăl îndurerat regretă că și-a lăsat copiii singuri cu mama lor

Michael Dennany, tatăl copiilor, a scris o declarație pentru instanță, care a fost citită în timpul procesului de la Tribunal Penal Central din Dublin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a spus că cele mai fericite zile din viața lui au fost atunci când s-au născut cei doi copii.

În ziua în care cei doi frățiori au murit, Michael Dennany plănuise să meargă să adune castane cu copiii săi după școală.

„Regret că nu am fost lângă ei. Tatăl lor ar fi trebuit să fie acolo pentru a-i proteja. Când au avut cea mai mare nevoie de mine, am fost inutil", s-a învinovățit bărbatul.

„Când i-am lăsat dormind în acea dimineață, nu-mi imaginam că nu-i mai văd niciodată. Nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun... Obișnuiam să mă întorc acasă într-o casă plină de zgomot, jucării și dragoste. Jucăriile sunt încă acolo, dar nu zgomotul sau dragostea... Doar durere de inimă și disperare”, a declarat tatăl îndurerat.

El a spus că a sperat să-și vadă copiii mergând la școală și să ajungă la casa lor într-o zi, "dar nu m-am gândit niciodată că îi voi îngropa... Singurul gând liniștitor pe care îl am este că sunt amândoi împreună pentru totdeauna”.

incendiu masina iralnda

Tragedie fără margini într-o familie de irlandezi 

[Sursa foto: Irish Times]

Condamnată la dublă închisoare pe viață

Eagar a fost acuzată de uciderea Thelmei și a lui Michael, iar femeia a pledat vinovată joi dimineață, când i s-au citit acuzațiile.

La sfârșitul ședinței, judecătorul Paul McDermott a impus o sentință pe viață pentru fiecare dintre cele două crime.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Nu pot decât să-mi exprim regretul pentru toți cei implicați și gânduri de condoleanțe pentru cei care i-au iubit pe Thelma și Mikey”, a spus el.

Eager a scris o scrisoare pentru instanță, care a fost citită de avocatul ei, Sean Gillane. Ea și-a cerut scuze tuturor celor pe care i-a rănit, pentru „durerea, groaza și suferința” pe care le-a provocat familiei și celor doi „copii minunați”.

„Privind în urmă, știu că existau și alte căi pe care aș fi putut și ar fi trebuit să merg”, a scris ea. „Sunt plină de regrete”.

Lynn Eager

Lynn Eager, condamnată la închisoare pe viață

[Sursa foto: Mirror]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si