Anamaria Prodan a împlinit recent 51 de ani și se simte minunat în pielea ei. Impresara de fotbal își amintește chiar și acum cu drag de copilăria sa, dar și despre năzdrăvăniile pe care le făcea la Dăbuleni. 

Fiecare Crăciun în casa Anamariei Prodan, special în felul său

De când are copii, vedeta a dezvăluit că sărbătorile parcă au alt sens, deoarece împărtășesc împreună toată această bucurie.

Anul acesta, Anamaria Prodan va petrece alături de familia sa, clipe de care va încerca să profite la maximum.

”Toate amintirile legate de Crăciun sunt de vis, pentru că noi, ca și familie, iar mie încă din copilărie părinții mei mi-au inoculat faptul că această sărbătoare este sfântă și cea mai frumoasă dintre toate. De Crăciun eu știu că familia stă împreună, își fac cadouri, își aduc bucurie în sufletul unul altuia, deci pentru noi, fiecare Crăciun a fost frumos și când zic fiecare, inclusiv în momentele grele ale vieții mele, când a venit Crăciunul s-a făcut lumină și bucurie. Asta pentru faptul că eu și copiii mei îl iubim pe Dumnezeu și credem în el și în tot ceea ce ne dă el frumos”, a mărturisit cea mai de succes femeie din fotbalul românesc.

Anamaria Prodan Crăciun

Anamaria Prodan este fascinată de luna sărbătorilor.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: EXCLUSIV| Doctorul Radu Zamfir, povești emoționante de Crăciun! Medicul erou din Apuseni și-a deschis sufletul și vorbește despre minunea pe care a trăit-o

Impresara a fugit în copilărie de acasă, fascinată fiind de zăpadă

Din păcate, mama impresarei, regretata artistă de muzică populară, Ionela Prodan a murit în anul 2018. A fost un moment delicat pentru vedetă, însă cu timpul a învățat să se descurce singură. Și pe tatăl ei l-a pierdut în 1992. În Dăbuleni, județul Dolj ea s-a simțit cel mai bune, deoarece mergea cu copiii la colindat și își punea mereu pe jar bunica atunci când dispărea din apropierea casei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Amintirile noastre de Crăciun sunt despre a dărui, despre a aduce bucurie în sufletul oamenilor, despre a ajuta, despre ceea ce contrează în viață, despre principiile unei vieți frumoase, demne, încărcate așa de mândrie și de bunătate. Sărbătorile mele în copilărie au fost fabuloase, având în vedere că am petrecut până la 8 ani, exclusiv copilăria la țară, în Dăbuleni, județul Dolj, chiar pe malul Dunării. Acolo într-adevăr copiii mergeau, colindau, simțeam din plin fiecare secundă a lunii decembrie, amintiri fabuloase cu toți copiii din sat. Făceam grupuri, colindam, mergeam cu toate colindele, le știam pe dinafară, strângeam bani, strângeam nuci, strângeam dulciuri, făceam o grămadă de drăcovenii normal, căci eram un copil bombă cu ceas. Mai luam așa la funduleț de la bunica mea, dar de obicei îmi aduc aminte că atât de îndrăgostită eram de zăpadă încât fugeam din casă în maiou, chiloți și în picioarele goale și până nu înghețam bocnă nu mă întorceam în casă.

Bunica săraca mă căuta peste tot”, a povestit Anamaria Prodan.

Citește și: EXCLUSIV! Maria Dragomiroiu, despre bucuriile pe care le aduc sărbătorile de iarnă într-o familie. Cântăreața a făcut mărturisiri emoționante: ”Cel mai importat să poți să spui te iubesc”

Anamaria Prodan își dorește ca în anul 2024 să se poată bucura de nepoți

Aceasta a spus că an de an încearcă să respecte toate tradițiile, să gătească împreună cu Bebe, copilul său în vârstă de 15 ani, să împodobească bradul, dar și să dăruiască tuturor câte ceva.

”Tradițiile le ținem pe toate cap coadă. Gătim, nu ne lipsește nimic de pe masă. Toată familia gătește, în frunte cu Bebe, care gătește senzațional la vârsta lui. Fiecare face ceva, este de folos și când punem masa și colindele cântă tare în casă, mirosul de brad e ceva minunat. Pentru noi decembrie este magie, decembrie e o lună magică, este și luna în care eu m-am născut și nu cred că există lună mai frumoasă în an”, a spus impresara.

Anamaria Prodan Crăciun

Anamaria Prodan spune că sărbătorile sunt despre bucurie și despre a dărui.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Pentru anul 2024, dorințele Anamariei Prodan sunt simple. Aceasta își dorește doar sănătate și fericire pentru ea și copiii săi. Entuziasmată, vedeta a spus că așteaptă și nepoții.

”Îmi doresc sănătate, foarte, foarte multă sănătate. Pentru mine pe acest pământ nu există nimeni și nimic, și niciun vis sau o dorință înaintea copiilor mei. Îmi doresc ca ei să fie sănătoși, ei să facă performanță în tot ceea ce și-au pus în minte, îmi doresc să fie buni, demni, mândri de cine sunt și de familia din care fac parte. Îmi doresc tot ce e mai frumos pentru ei. Să aveți parte de liniște fericire, și de multă lumină. Viața trebuie să fie luminată! Pentru mine îmi doresc să pot să-i cresc, să pot să-i văd mari, la casele lor, să pot să mă bucur de nepoți, să fiu sănătoasă și să mă țină Dumnezeu în putere să pot să le dau tot ceea ce visează!”, a mai spus în cele din urmă Anamaria Prodan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si