„Te-ai gândit vreodată cum ar fi mănânci o felie gustoasă de pizza cu castraveți și conopidă sau cu tematică de Crăciun? Un restaurant din București le-a pus la dispoziție clienților rețete inedite. Despre ce este vorba, aflăm de la colega noastră, Ellvira Costache. Bună dimineața, Ellvira! Te ascultăm”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Pizza de sezon cu murături

Ellvira Costache: Bună dimineața, bun găsit tuturor! Alături de mine este Alexandru Bacheș, managerul acestei locații care ne va povesti mai multe despre pizza cu murături.

Bună dimineața, vă mulțumesc că ne-ați primit în bucătăria dumneavoastră! Așadar, cum se prepară această bunătate?

Alexandru Bacheș: Bună dimineața, bine ați venit! Dăm cu sos de roșii, punem mozzarella, punem carnea la garniță, o băgăm la cuptor după care este aproape gata. Va trebui doar să adăugăm murăturile.

Ellvira Costache: Ce fel de murături avem?

Alexandru Bacheș: Conopidă picantă și castravete picant.

Citește și: VIDEO- Preparatele românești, în drum spre cei plecați în străinătate la muncă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ellvira Costache: Putem să servim pizza cu sos sau nu?

Alexandru Bacheș: Noi nu o recomandăm cu sos deoarece murăturile sunt deja picante, dar am putea servi cu un sos picant dacă cineva dorește în plus.

Ellvira Costache: Aș vrea să-mi mai spuneți de unde v-a venit această idee?

Alexandru Bacheș: Ne-am gândit să facem ceva special pentru luna decembrie.

Carne la garniță cu murături tradiționale românești și cam așa ne-am gândit, asta servim.

Ellvira Costache: Ce vă spun clienții când văd o astfel de pizza, în special cea cu murături?

Alexandru Bacheș: Toți sunt foarte surprinși și abia așteaptă să guste să vadă cum și ce gust are.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: