O adevărată tragedie a avut loc, chiar în Ajunul Crăciunului! Un bărbat în vârstă de 34 de ani, de profesie vânător a fost împușcat de colegul său la o partidă organizată în satul Piscuri, din comuna Plopșoru, județul Gorj. 

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, vânătorul a murit

Rana, care a fost făcută în jurul gâtului i-a fost fatală, deoarece medicii nu au mai putut să-l salveze.

”La data de 24 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați cu privire la producerea unui incident în satul Piscuri, din comuna Plopșoru, județul Gorj. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unei partide de vânătoare, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost împușcat accidental de către un alt vânător. În urma sesizării, la fața locului a ajuns un elicopter SMURD, care a declarat decesul bărbatului”, au spus polițiștii.

Împușcat vânătoare

Un vânător a fost împușcat de colegul său în gât.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Tragedie în Ajunul Crăciunului! Un bărbat a fost înjunghiat în fața gării din Arad, în urma unei altercații

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în acest caz.

Tânăr înjunghiat în gara din Arad

Tot în Ajunul Crăciunului, un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de un bărbat de 56 de ani din București. Acesta din urmă s-ar fi apropiat de el și ar fi început să se certe cu el.

Mai apoi, individul a scos un cuțit și i-a aplicat loviturile mortale, tânărului din Lipova.

„În ziua de 24 decembrie a.c., în jurul orei 11:20, a avut loc o altercație între doi bărbați. Unul dintre aceștia, un bărbat de 56 de ani, din Bacău, i-ar fi aplicat celuilalt, un bărbat de 27 de ani, din Lipova, mai multe lovituri cu un obiect înțepător, victima fiind transportată la spital, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale „, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Împușcat vânătoare

Un bărbat a fost împușcat mortal la o partidă de vănătoare.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Trei fetițe au ajuns de urgență la spital, după ce s-au intoxicat cu o substanță folosită pentru tratarea păduchilor. Mamele acestora ar fi principalele vinovate

În acest caz șocant, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si