La ieșirea de la audieri, bărbatul a povestit că a fost sunat de soția sa care i-a spus că fiica lor nu mai răspunde la telefon. Au venit într-un suflet la Ferma Dacilor de la Tohani.

Citește și: Doi frați fotbaliști, de 11 și 16 ani și-au pierdut viața în incendiul fatal, alături de tatăl lor: ”În Rai, un ultim meci”

„Noi nu ne așteptam la așa ceva.

Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă. Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.) dacă știm mai multe – ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții", a declarat bărbatul.

Citește și: A fost găsită a șaptea victimă a incendiului de la Ferma Dacilor. Cine sunt oamenii care și-au pierdut viața în infernul de Crăciun

"Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos, asta în funcție de ADN”, a declarat bărbatul, pentru Digi24.

Tatăl victimei a fost la audieri la poliția din Mizil

Tatăl victimei a fost la audieri la poliția din Mizil

[Sursa foto: Digi 24]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În momentul izbucnirii incendiului, în pensiune se aflau 26 de persoane, apropiați ai patronului Cornel Dinicu, care au participat la o petrecere.

Dintre cei prezenți 18 au reușit să se evacueze la timp. Două persoane, un copil și un adult, au fost rănite.

Anchetă în urma tragediei de la Ferma Dacilor

Dintre cele opt victime, doar șase au fost confirmate până la acest moment, restul fiind încă dispărute. Urmează să fie făcută și identificarea cadavrelor pe bază de ADN

Autoritățile au deschis o anchetă în cazul incendiului care a distrus pensiunea Ferma Dacilor din Prahova. 

O echipă de criminaliști a fost trimisă la locul incendiului pentru a sprijini această anchetă.

Unul dintre copiii patronului Cornel Dinicu, printre victime

Patronul, soția, dar și doi copii ai lor sunt în viață datorită faptului că femeia s-a trezit și a simțit miros de fum.

Din nefericire, pentru băiatul lor de doar nouă ani nu s-a mai putut face nimic.

Ferma Dacilor nu avea autorizație în caz de incendiu

Clădirea pensiunii era din lemn, un material ușor inflamabil și a luat foc imediat. Este vorba despre o suprafață afectată de peste o mie de metri pătrați.

Salvatorilor le-a luat mai bine de trei ore până să extragă primele victime, iar incendiul a fost lichidat după mai bine de 6 ore.

Ferma Dacilor nu avea autorizație de incendiu, iar în anul 2019 au fost făcute verificări, moment în care s-au găsit mai multe nereguli și s-au dat 6 avertismente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si