În anul 2024, Sfântul Ioan este sărbătorit pe 7 ianuarie 2024. Iată câteva mesaje frumoase și pline de căldură pe care le poți trimite celor dragi cu ocazia Sfântului Ion.

Cele mai originale mesaje de Sfântul Ion 2024

"Cu ocazia onomasticii tale, îți doresc să fii înconjurat de iubire, sănătate și bucurie. La mulți ani, dragul meu Ion!"

"Fie ca Sfântul Ion să aducă în viața ta lumina, căldura și armonia.

La mulți ani cu dragoste și sănătate!"

"Sărbătoarea numelui tău să fie plină de bucurie și momente minunate alături de cei dragi. La mulți ani, Ion!"

"Cu ocazia Sfântului tău nume, îți urez un ocean de fericire, un cer senin în suflet și zâmbete sincere. La mulți ani frumoși, Ion!"

"Fie ca Sfântul Ion să-ți aducă belșug în viață, iar bucuriile să fie mereu alături de tine. La mulți ani cu sănătate și noroc!"

la multi ani - felicitare

Felicitare cu La mulți ani!

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Sf. Ion 2024: Pe ce dată se sărbătorește și ce nu este bine să facem în această zi sfântă?

Urări frumoase de Sf. Ion 

"De Sfântul Ion, îți doresc să-ți găsești calea spre realizările dorite, iar fiecare zi să fie mai frumoasă decât cea anterioară.

La mulți ani, Ion!"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Sărbătoarea numelui tău să aducă în sufletul tău liniște, iar bucuriile să fie mereu la fel de dulci. La mulți ani, Ion, și să ai o zi minunată!"

"Cu ocazia onomasticii tale, îți transmit cele mai sincere urări de fericire, sănătate și reușite în toate. La mulți ani frumoși, Ion!"

"Fie ca Sfântul Ion să-ți aducă în viață lumina credinței, puterea să depășești orice obstacol și dragostea celor din jur. La mulți ani cu bucurie și împliniri!"

felicitare cu la multi ani ioana

Felicitare cu La mulți ani, Ioana!

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Pe ce dată se sărbătorește Sf. Ion în 2024? Tradiții și obiceiuri

"La Sfântul Ion, îți urez o zi plină de bucurie, iar fiecare răsărit de soare să-ți aducă optimism și inspirație. La mulți ani, Ion!"

”La mulți ani frumoși și cu bine, tuturor celor care își sărbătoresc onomastica în această zi de Sfântul Ion!”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si