Echipa de specialiști în curățarea tapițeriilor de la Mr. Magic îți oferă o soluție rapidă și sigură pentru a revitaliza și igieniza eficient toate elementele esențiale ale confortului din locuința ta.

Nu mai este nevoie să-ți faci griji cu privire la transportul covoarelor mari și să le duci la o locație specializată. Echipa de profesioniști se va deplasa la tine acasă în mod gratuit (oriunde în București sau Ilfov) și îți va oferi servicii de curățare eficiente și rapide, astfel încât să te bucuri de confortul revigorat al locuinței tale.

Beneficiază de servicii personalizate oferite cu profesionalism și experiență!

Echipa Mr. Magic este formată din oameni instruiți și dedicați unui singur scop – să transforme locuința ta într-un spațiu proaspăt și igienizat. Specialiștii folosesc numai soluții de spălare ecologice și tehnologii de curățare sigure pentru sănătatea ta, dar și pentru integritatea fibrelor textile.

Citește și: Superstiții de Bobotează 2024. De ce nu este bine să dai bani cu împrumut?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Soluțiile de curățenie utilizate sunt din gama premium și sunt eficiente în eliminarea petelor, a murdăriei, a acarienilor și a alergenilor, asigurând un mediu sănătos pentru întreaga familie.

Fără substanțe chimice agresive sau mirosuri persistente, casa ta va străluci de curățenie și prospețime. Beneficiezi de servicii variate, ce aduc numeroase beneficii:

  • Eliminarea petelor și mirosurilor neplăcute
  • Eliminarea acarienilor și a alergenilor și igienizarea tapițeriilor
  • Deplasare gratuită la domiciliul clientului, în București și Ilfov
  • Garanție 100% pentru serviciile prestate
  • Curățare, igienizare și împrospătare canapele, fotolii, saltele, scaune și cărucioare copii

Programarea se realizează foarte ușor – telefonic sau prin formularul de comandă aflat pe site-ul companiei.

Echipa de curățenie se angajează să-ți ofere rezultate durabile, astfel încât să poți beneficia de tapițerii curate și igienizate pentru o perioadă îndelungată.

Bucură-te de o curățenie temeinică și un mediu sănătos chiar la tine acasă!

Tehnicienii Mr. Magic vin pregătiți cu echipamentele speciale pentru a-ți oferi servicii adaptate atât nevoilor tale, cât și tipului specific de material al canapelei, saltelei sau covorului tău. Cu ajutorul aspiratorului de tip injecție-extracție pot fi curățate în profunzime fibrele covoarelor, mochetelor, canapelelor, fotoliilor și colțarelor. Vei scăpa de petele persistente, de murdărie sau de acarienii și alergenii ce îți pot afecta sănătatea.

Citește și: Cine sunt elevii care rămân fără transport gratuit din 8 ianuarie

Procesul de curățare implică o procedură blândă, ce nu dăunează fibrelor, fie că acestea sunt naturale sau sintetice. De asemenea, sunt aplicate mai multe tipuri de soluții de curățare și împrospătare cu dezodorizare activă pentru a neutraliza mirosurile neplăcute și a conferi prospețime și mireasmă plăcută tapițeriilor curățate.

În concluzie, dacă crezi că mobilierul tapițat din casa ta are nevoie de o revigorare bine meritată, atunci apelează cu încredere la serviciile profesionale de curățare canapele, saltele, covoare și cărucioare copii, oferite de profesioniștii de la Mr.

Magic.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Intră pe mrmagic.ro, contactează echipa de tehnicieni pentru a programa o intervenție la domiciliu și descoperă beneficiile aduse de servicii de curățare de înaltă calitate!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si