Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara a transmis marți, 9 ianuarie, că "există risc iminent", în cazul amenințării cu moartea făcute de o soție soțului, motiv pentru care s-a emis un ordin de protecţie provizoriu. 

Citește și: Ipoteză șoc în cazul incendiului de la Ferma Dacilor! Cornel Dinicu dă vina pe adolescenți pentru tragedie

Poliţiştii au emis un ordin provizoriu de protecţie pentru bărbatul de 42 de ani, din comuna Baru.

Acesta a reclamat că soţia sa, de 36 de ani, îl ameninţă cu moartea şi că a fost lovit în zona capului cu un obiect metalic în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu aceasta.

Cum s-a apărat femeia de 36 de ani de acuzațiile soțului

Femeia a declarat poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului că soţul ei a împins-o în poarta locuinţei, lovindu-se la mâna dreaptă, potrivit Replica HD.

Soția a menţionat că se va deplasa la o unitate spitalicească, însă a refuzat ca poliţiştii să solicite o ambulanţă la faţa locului, fiind transportată la spital cu un autoturism particular.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, motiv pentru care au emis un ordin de protecţie provizoriu, faţă de femeie", a precizat sursa citată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, şi ameninţare. 

Ce a transmis IPJ Hunedoara

„La data de 09 ianuarie 2024, polițiștii Postului de Poliție Pui au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din comuna Baru, care a reclamat faptul că soția sa îl amenință cu moartea.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că în data de 08 ianuarie a.c., în urma unui conflict spontan, bărbatul a fost amenințat cu moartea și lovit în zona capului cu un obiect metalic de către soția sa, în vârstă de 36 de ani.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Prezentă la fața locului, femeia a declarat verbal că în timpul conflictului, soțul ei a împins-o în poarta locuinței, aceasta lovindu-se la mâna dreaptă. Femeia a precizat că se va deplasa la o unitate spitalicească, însă a refuzat ca polițiștii să solicite o ambulanță la fața locului, fiind transportată la spital cu un autoturism particular.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că există risc iminent, motiv pentru care au emis un ordin de protecție provizoriu, față de femeie.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violențe (violență în familie) și amenințare”, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si