Florin Salam s-ar afla în mijlocul unui nou scandal, după ce o tânără de 23 de ani îi aduce mai multe acuzații grave. Femeia susține că acesta ar fi agresat-o la începutul anului, chiar într-o cameră de hotel din București. Agenții de la Poliția Capitalei au anunțat deja că ar avea în lucru un dosar în care sunt vizate infracțiuni de loviri și alte violențe, iar cel vizat de acuzații ar fi chiar Florin Salam.

Jurnaliștii de la Știrilekanald.ro au reușit să ia legătura cu femeia în vârstă de 23 de ani care s-ar fi aflat cu celebrul manelist în camera de hotel. Aceasta ne-a transmis, în exclusivitate, că nu se va opri și susține că va face tot posibilul să își găsească dreptatea.

Cine este femeia care îi acuză pe Florin Salam și susține că acesta a fost agresiv

Femeia care ar fi avut un conflict cu Florin Salam în camera de hotel are 23 de ani. Tânăra Mihaela C.I. și celebrul artist s-ar fi aflat în camera de hotel la data de 1 ianuarie 2024, iar acolo acesta ar fi fost agresată, după cum se arată și în comunicatul Poliției.

Citește și: EXCLUSIV- Florin Salam, despre relația cu Tzancă Uraganu și adevărul despre dependența de droguri: ”Eu îmi trăiesc viața, mi-o fac cum vreau eu. În România mi-e scârbă”

Jurnaliști Știrilekanald.ro au reușit să ia legătura cu tânăra de 23 de ani care susține că Florin Salam a fost agresiv cu ea. Femeia spune că nu se va opri aici și vrea să își facă dreptate. Aceasta a mai precizat că nu i se pare normal să fie lovită și să se confrunte cu astfel de reacții din fața unei persoane, mai ales a unui bărbat. Mihaela C.I. ne-a transmis că procesul va continua și este pregătită să lupte

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Voi continua să îmi fac dreptate, pentru că nu mi se pare normal să mă lovești și să reacționezi așa. Procesul va continua, nu mă opresc”, a transmis femeia care îl acuză pe Florin Salam că ar fi fost lovit-o, în exclusivitate pentru Știrilekanald.ro.

Florin Salam în timpul filmărilor pentru un videoclip

[Sursa foto: Facebook]

Florin Salam, în mijlocul unui nou scandal

Celebrul manelist Florin Salam se află în centrul unui nou scandal, după ce o femeie de 23 de ani îl acuză că a fost agresiv. Artistul și aceasta s-ar fi întâlnit în data de 1 ianuarie la un hotel din București, iar ulterior între cei doi ar fi pornit un conflict.

Certurile dintre cei doi ar fi pornit chiar în momentul în care artistul a început să o suspecteze pe femeie că ar fi vrut să îi ia banii din portofel.

Citește și: Florin Salam, acuzat că ar fi agresat o tânără de 23 de ani într-un hotel. Anunțul Poliției Capitalei

Oamenii legii continuă în acest momente cercetările în rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de an.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au transmis polițiștii, în cursul zilei de 16 ianuarie 2024.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si