A murit Mila De Jesus, o influenceră braziliană care locuia în Boston, SUA, și care i-a inspirat pe oameni cu sfaturi pentru pierderea în greutate, potrivit Today.com.

Citește și: A murit o profesoară îndrăgită din Iași. "Era un om puternic, curajos și vertical"

Femeia avea 35 de ani, era mama a patru copii. Mila de Jesus se căsătorise recent.

Membrii familiei lui De Jesus au confirmat informațiile despre moartea tinerei mămici, prin mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Soțul ei, George Kowszik, și-a exprimat șocul și durerea față de moartea influencerei printr-o postare pe pagina sa de Facebook.
„Mi-am pierdut frumoasa soție și cea mai bună prietenă pe care o iubesc atât de mult. Am rămas fără cuvinte”.

Cum arăta Mila De Jesus înainte să slăbească:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mila De Jesus

Cum arăta Mila De Jesus înainte să slăbească

[Sursa foto: Instagram]

Cum a murit Mila de Jesus?

Fiica Milei De Jesus, Anna Clara, a confirmat vestea printr-o postare pe pagina de Instagram a mamei sale pe 15 ianuarie. Postarea conținea o imagine a mamei sale și un mesaj în limba portugheză.

„Suntem foarte întristați de moartea frumoasei noastre mame. Vă mulțumim pentru toate rugăciunile și mesajele de condoleanțe. Continuați să vă rugați pentru noi”, se arată în textul fiicei.

Cauza morții nu a fost dezvăluită, conform Mirror.

Fanii și utilizatorii au umplut secțiunea de comentarii a postării Clarei cu sentimente de șoc și durere.
„Nu pot să cred asta! Ce s-a intamplat???? Nu cred”, a comentat un utilizator.

mila de jesus

Mila de Jesus slăbise extrem de mult în ultimii 10 ani

[Sursa foto: Instagram]

Când a dezvăluit poza de dinainte de slăbire, Mila de Jesus a scris: „13 ani au trecut de la această fotografie... 6 ani de la o decizie care mi-a schimbat viața în atât de multe feluri”.

"Pe de o parte Mila în vârstă de 22 de ani și pe de altă parte Mila în vârstă de 35 de ani, cât de mult ne schimbăm, cum creștem și cum învățăm. Sunt o fată mândră de ce a realizat”,, a subtitrat ea postarea.

În ultimul mesaj publicat pe Instagram, Mila de Jesus a împărtășit fotografii și un videoclip în care se bucură de timpul în aer liber pe zăpadă.

View this post on Instagram

A post shared by 🌟Mila De Jesus (@miladejesusoficial)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si