"Artistul Nicolae Turcu are o mare pasiune pentru papagali și căței. Cântărețul de muzică populară are 12 păsări, iar legătura cu ele e una impresionantă. Iată imaginile", a transmis Simona Pătruleasa.

Artistul cu casa plină de necuvântătoare

Nicolae Turcu este un artist apreciat în Ardeal, dar dincolo de activitatea sa muzicală, are o mare pasiune pentru animale și păsări.

"Pentru mine este un mod de viață, nu este un hobby, nu concep viața fără ei.

Fără oameni mai că m-aș descurca, dar fără animale nici poveste", a declarat Nicolae Turcu, artist.

De când era mic, artistul a fost înconjurat de animale, iar astăzi îl găsim într-o casă plină de cățeluși și papagali.

"De la stânga la dreapta. Ea este Ava, Imi, Odin și Eida. Sunt o specie de papagal caique se numește, papagalul clovn cum este cunoscut de iubitorii de papagali, în sensul că fac toate prostioarele posibile. În schimb este o specie foarte atașată de stăpân... vedem asta și acum. Nu mă pupa până la sânge...da", a declarat Nicolae Turcu, artist.

În total, Nicolae Turcu are în casă 12 papagali. Cei mai simpatici sunt și noii veniți, care fac năzbâtii în fiecare zi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Când plec de acasa le pun jucărioare noi, în momentul în care se plictisesc le iau, le ascund sau le cumpăr altele... este o specie foarte activă, se plictisește foarte repede și de aia proprietarul de caique trebuie saăia in calcul că atunci când vrea să își achiziționeze o astfel de pasăre trebuie să îi stimuleze inteligența pentru ca altfel intra în depresie", a declarat Nicolae Turcu, artist.

Ziua artistului începe mereu cu animăluțele în preajmă. Înainte să își bea cafeaua le pregătește micul dejun papagalilor, iar seara se încheie cu o porție bună de joacă.

"Le pregătesc mâncărica, specia asta mănâncă 80 la sută fructe și legume și restul pelete sau semințe, au vreo 4 feluri de mâncare, asta necesită timp, dar asta mă și relaxează", a declarat Nicolae Turcu, artist.

Dar să facem cunoștință și celelalte vedete din familia artistului.

"Aici avem așa: mamă, fiica ei și puișorul de 9 luni. Ei defapt sunt cățeii soției. Când soția e acasă, eu nu exist. Nici nu mă bagă în seamă, eu sunt responsabil numai cu plimbatul. Când soția nu e acasă, sunt bun și eu", a declarat Nicolae Turcu, artist.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Nicolae Turcu imortalizează toate momentele frumoase și amuzante pe care le trăiește alături de necuvântătoarele din locuința sa, iar filmările și fotografiile pe care le postează pe internet se bucură de mare succes.

Citește și: VIDEO: Cum i-au pus minerii viața în pericol Elenei Lasconi? Povești impresionante despre viața ortacilor: ”Speranța erau șobolanii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: