Este o prezență exotică și niciodată nu trece neobservată. Scriitoarea de origine română Ioana Lee, supranumită și prințesa japoneză- datorită căsniciei pe care a avut-o cu un nobil din Țara Soarelui Răsare, este o femeie care știe să își pună în evidență calitățile. Pasionată de cumpărături, Ioana nu poate să rateze sezonul reducerilor, indiferent de țara în care se află. Și pentru că perioada aceasta o petrece în România, scriitoarea a dat o raită prin magazine, în căutarea unor ținute noi, a

transmis Cristina Dorobațu.

Ioana Lee, diva pasionată de cumpărături

Ioana Lee are doua pasiuni uriașe care își dispută supremația: arta scrisului și cumpărăturile. Iar atunci când nu lucrează la un nou volum de proză, Ioana colindă magazinele, indiferent că se afla în România sau în SUA, a doua ei casă. Venită pe meleagurile autohtone să își viziteze părinții, de sărbători, scriitoarea profită de perioada reducerilor ca să își reînnoiască garderoba.

"Când văd că sunt reduceri în magazine, nu pot să mă abțin și aici mă văzut că sunt reduceri de 40%, produse frumoase, de calitate. Îmi place în țările care merg, mai ales dacă sunt gen boutique, așa cum sunt în Europa pentru că sunt piese unicat cu care te poți da mare în America", a spus Ioana Lee.

Și pentru că îi place să experimenteze lucruri noi, Ioana a decis să abordeze altfel de haine față de cele pe care le poartă în mod uzual.

"Îmi place lungimea, elegantă, croi extraordinar, culoare frumoasă, mi se pare interesantă și bineînțeles acest punct de atracție", a spus Ioana Lee.

Pentru că rochia pare să fie pe gustul ei, Ioana a decis să încerce și alte piese vestimentare de aceeași culoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Viața Ioanei presupune însă și multe întâlniri de afaceri, unde ținuta trebuie să rămână sobră și serioasă. Iar costumele negre nu se demodează niciodată.

"Uite, ce spui pentru întâlniri. Un sacou cambrat și are un pantalon cum se poartă acum, ușor evazat, detaliu auriu, foarte elegant. Acum nu știu cât de serioasă par, dar mă gândesc că daca îmi strâng părul în spate, cu altă bluza. Poate să fie serios, îmi plac toate lucrurile care au acel je ne sais quoi, acest detaliu. Mă simt foarte bine. E foarte comod", a spus Ioana Lee.

Scriitoarea, care a fost căsătorită în trecut cu un nobil japonez și a locuit o perioadă îndelungată în Țara Soarelui Răsare, își dorește, acum, să petreacă mai mult timp în România și să fie alături de părinții ei.

Chiar dacă are grijă de părinții ei în această perioadă, Ioana nu exclude viitoare mici călătorii de relaxare. Planifică deja câteva zile de vis în Franța și speră să ajungă și în Italia la finalul lunii februarie.

Citește și: Românca măritată cu un nobil japonez, dezvăluiri uluitoare! Ioana Lee: ”A trebuit să învăţ să mă adaptez pentru a supravieţui”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: