O nouă discuție între concurenții emisiunii Casa Iubirii a luat naștere între Daniela și băieți. Aceștia o suspectează că tânăra s-ar fi apropiat de Laurențiu doar pentru a nu fi eliminată.

Încolțita din toate parțile și întrebată direct, ea a spus: „Eu nu o să mă sperii niciodată Patrik, oricum am spus. Voi răspunde când o să simt că am liniștea să răspund”

Întrebată dacă e real ceea ce face, Daniela a răspuns: „Da este foarte real!”.

Citește și: Ștefan, discuții spumoase cu Aleyna, deși cu o zi în urmă se arăta îndrăgostit de Larisa! Ce răspuns primește: „Rămâne de văzut”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Dacă voi credeți altceva e problema voastră”, le-a răspuns concurenta hotărâtă.

Daniela, încolțită de băieții din Casa Iubirii. Aceștia spun că se apropie de Laurențiu pentru a nu părăsi emisiunea

Deși neaga în fața celorlalți concurenți, aceștia nu par convinși și discuțiile aprinse au continuat. Băieții spun că nu au văzut multe gesturi din partea ei, în schimb din partea lui Laurențiu da.

Cosmin: „Deocamdată nu am văzut nimic din partea ei. Din partea lui Laurențiu am văzut gesturi către ea, reciproc nu am văzut decât faza din gală care, na, nu a fost foarte drăguț din partea ta, dar poate ți-ai dat seama că a fost o greșeală și, nu știu, o să vedem de acum în colo ce pași dacă vei face.”.

Daniela: „Robi, vezi că am spus la masă ieri că eram nervoasă în gală, dacă voi nu ați înțeles lucrul ăsta e problema voastră”. 

Citește și: VIDEO- „Casa iubirii”, un nou sezon, la Kanal D. Noi concurenții sunt pregătiți să-ți întâlnească marea dragoste

Daniela: „I-am spus lui Laurențiu că e referitor la ochi, comportament și cum se îmbracă, stilul vestimentar.”, a spus concurenta cu privire la ceea ce îi place la Laurențiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si