Consultă horoscopul săptămânal 5-11 februarie 2024. Află ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte în această săptămână. Unele zodii se eliberează de stres și fac activități plăcute și relaxante.

Citește horoscopul săptămânal 5-11 februarie 2024 pentru toate zodiile

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 5-11 februarie 2024.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop

Consultă horoscopul săptămânal pentru perioada 5-11 februarie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Horoscopul lunii februarie 2024 pentru toate zodiile: Vin vești bune pentru acești nativi

Berbec

Zodia Berbec are parte de o săptămână relativ bună în plan profesional. Unele greutăți dispar de pe umerii lor și fac loc relaxării. Această zodie simte o energie revigorantă și este gata să găsească soluții rapide și eficiente și pentru problemele celor din jur.

Chiar dacă lucrurile se simplifică pentru acești nativi, ei trebuie să aibă grijă să nu dea bani cu împrumut oricui. Este mai bine să țină de ei și să îi investească într-un proiect personal.

Taur

Taurii au parte de o săptămână mai puțin bună deoarece se pot simți stresați, iar anumite aspecte ale trecutului nu le dă pace. Starea lor de liniște poate fi „amenințată” de gânduri negative.

Este important să își găsească timp pentru ei pentru a face și activitățile pe care și le doresc.

Spre finalul acestei perioade vor găsi o portiță pentru a scăpa, ușor, de povara prea multor responsabilități. Familia lor va contribui foarte mult la acest aspect.

Taurii nu trebuie să uite să le mulțumească celor dragi pentru ajutorul primit.

Gemeni

Gemenii au parte de o săptămână presărată cu vești bune și fericire în plan personal. Aceștia scapă de unele responsabilități mult prea greu de dus și se pot concentra pe lucrurile personale pe care le au de îndeplinit.

Au energie să ducă toate planurile la bun sfârșit și merită să se răsfețe. În această perioadă este bine să se înconjoare de prieteni și de familie pentru a celebra fiecare reușită, mare sau mică, din viața lor. Este important să fie optimiști în legătură cu viitorul lor.

Rac

Racii au parte de o săptămână ușoară la locul de muncă pentru că au mai puțină treabă decât de obicei. Este un semn bun pentru că asta le dă timp să se concentreze pe alte aspecte importante ale vieții lor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În această săptămână vor avea timp să se vadă cu persoanele dragi și este recomandat să petreacă timp cu familia și prietenii pentru a împărtăși gânduri și opinii acumulate în ultime vreme. Dacă este nevoie, vor găsi sprijinul mult dorit.

Leu

Leii găsesc o cale de a face lucrurile... puțin altfel. Ei se folosesc de capacitățile lor intelectuale pentru a obține cele mai bune rezultate într-un timp relativ scurt, iar odată cu acest lucru se eliberează și de majoritatea greutăților pe care le-au dus până acum.

Această săptămână este productivă pentru nativii din zodia Leu și au șansa de a-și pune talentele în acțiune. Toate laudele vor fi de partea lor. Această zodie trebuie să fie curajoasă să încerce lucruri din afara zonei de confort.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru luna februarie 2024: Ce schimbări aduce Anul Nou Chinezesc?

Fecioară

Fecioarele încep o nouă săptămână cu forțe proaspete. Ele au o viziune clară asupra lucrurilor pe care le au de făcut, astfel încât nu ar trebui să existe probleme în drumul lor. Se vor simți mai libere în această perioadă, deoarece au făcut mare parte a sarcinilor în zilele trecute.

La finalul săptămânii ele au șansa să meargă într-o mică excursi alături de prieteni, deoarece timpul le va permite. Vor avea de sărbătorit un eveniment foarte important în viața lor.

Balanță

Balanțele se bucură de o săptămână ușoară și fără stres la locul de muncă. Toate greutățile de pe umerii lor dispar și vor avea timp să facă activități plăcute pe care nu le-au mai făcut demult. O sesiune de cumpărături le va relaxa și se vor alege cu piese vestimentare frumoase.

În plan profesional, ele sunt mulțumite de ceea ce au realizat, dar își doresc mai mult. Este recomandat să ia o pauză și să se bucure de timpul liber. Nu trebuie să se streseze dacă nu au de ce.

Scorpion

Scorpionii dau dovadă de loialitate și își fac timp pentru persoanele dragi din jurul lor, pentru a le ajuta în cele mai grele momente. Greutățile nu vor dura mult, deoarece în scurt timp acestea pur și simplu vor dispărea.

Este o perioadă în care pot începe o activitate ca hobby și au șansa de a învăța lucruri noi ce par banale, dar ce se vor dovedi de mare ajutor în viitorul relativ apropiat. Acești nativi nu trebuie să își subestimeze abilitățile excelente.

Săgetător

Săgetătorii sunt optimiști și speră să aibă parte doar de lucruri bune. Este o perioadă bună pentru a investi în propria afacere, dacă aceasta există. Dacă nu, este bine să se gândească la o activitate doar a lor pe care să o înflorească ulterior.

Nu trebuie să se grăbească pentru că graba strică treaba, dar trebuie să fie constanți în activitățile pe care le întreprind. Nu au greutăți de dus și acesta este un lucru bun. Este un semn să își urmeze pasiunile.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

zodia sagetator

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie 2024 ne spune că Săgetătorii sunt optimiști.

[Sursa foto: iStock]

Capricorn

Capricornii simt împlinire profesională și se axează foarte mult pe grija față de propria persoană. Au șansa de a atinge culmile succesului în această săptămână dacă lucrează puțin mai mult, dar este importantă colaborarea cu cei din jur.

Vor exista situații în care vor simți că nu mai pot face față presiunii, dar aceasta este doar o chestiune de moment. Trebuie să își vadă interesul și să ia pauze atunci când simt că au nevoie de ele. Tot ce fac, fac pentru a-și vedea visul cu ochii.

Citește și: VIDEO- Anul Dragonului de Lemn vine cu surprize. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să se aștepte fiecare nativ în parte?

Vărsător

Vărsătorii se simt eliberați de anumite presiuni pe care le-au resimțit. Totuși, nu au timp de pierdut pentru că trebuie să se pregătească de un proiect sau un examen important în viața lor. Oricare dintre cele două ar fi, trebuie să își adune forțele și să dea tot ce au mai bun.

În această perioadă este bine să evite locurile aglomerate pentru a nu le fi deranjată liniștea interioară. Este bine să își găsească colegi cu care să lucreze și să fie productivi. Puțină comunicare le va face bine.

zodia varsator

Horoscop săptămânii 5-11 februarie 2024 ne spune că Vărsătorii au parte de o perioadă mai încărcată.

[Sursa foto: iStock]

Pești

Peștii sunt mai sensibili în această perioadă, motiv pentru care pot găsi anumite activități ușor deranjante. Poate oamenii din jurul lor nu vor fi tocmai pe placul lor, dar trebuie să încerce să se adapteze situațiilor.

Partea bună este că de la mijlocul acestei perioade ei vor fi mult mai liniștiți și mai liberi să facă diverse activități plăcute. Sentimentele lor trebuie împărtășite cu persoanele potrivite, motiv pentru care nu trebuie să își deschidă sufletul de față cu oricine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si