Pompierii şi salvatorii au ajuns la fața locului și au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge flăcările, care au mistuit două uşi ale Centrului, potrivit News.ro.

Incendiu la Centrul NATO de la Chișinău

Cauza incendiului încă este analizată, dar reprezentanții Universității cred că „în mod intenţionat a fost incendiată clădirea”. De asemenea, au transmis asigurări că procesul de studii nu a fost afectat. 

Vineri, Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chişinău a catalogat și condamnat public „actul de violenţă” comis asupra Centrului, scrie NewsMaker. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Actul de violenţă” a fost condamnat inclusiv de Centrul NATO, care a ținut să își exprime „profunda îngrijorare” faţă de consecinţele acestuia.

Citește și: VIDEO- Incendiu de proporții la o cisternă răsturnată, care transporta 40 de tone de motorină. Șoferul a fost găsit fără viață

„Colaborăm strâns cu autorităţile competente pentru a investiga acest incident şi pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili”, au declarat reprezentanţii Centrului.

Oamenii legii au declarat vineri că examinează versiunea unei incendieri cu intenție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si