O crimă înfiorătoare a cutremurat Italia! Un bărbat în vârstă de 54 de ani, Giovanni Barreca, a ucis-o pe soția sa și pe cei doi fii de 5 și 16 ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Filmul tragediei de lângă Palermo

Emanuel, în vârstă de 5 ani, și Kevin, în vârstă de 16 ani, rămășițele soției sale, Antonella Salamone, au fost găsite carbonizate, îngropate sub o movilă de pământ în apropierea casei familiei, scrie Sky.

Înainte de a-i carboniza, bărbatul i-ar fi supus la chinuri greu de imaginat. Unul dintre copii ar fi fost ștrangulat cu lanțuri, însă momentan nu se știe care ar fi fostul motivul din spatele acestei crime. În continuare, trupurile neînsuflețite au fost duse la necropsie.

Anchetatorii spun însă că bărbatul ar fi acționat astfel din cauza apartenenței la posibile secte sau grupuri de fanatism religios. Până și pe profilul său de Facebook îl menționa adesea pe Roberto Amatulli, un autoproclamat coafor din Bari, pastor evanghelic, vindecător și exorcist care pretindea că este capabil să alunge diavolul.  

"Am vrut să-i eliberez de demoni", ar fi spus Barreca după ce carabinierii au pătruns în încăperea în care a avut loc crima. Totul ar fi fost însă premeditat cu zile în urmă, însă tot el a sunat la numărul unic de urgență, acolo unde a spus: "Mă numesc Giovanni Barreca, mi-am ucis toată familia, veniți să mă luați".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Triplă crimă Italia

El este Giovanni Barreca.

[Sursa foto: Il Messaggerio]

Citește și: Georgiana, tânăra din Satu-Mare dispărută de patru zile, a fost găsită fără suflare. Mama ei nu a putut suporta durerea: ”Eu ți-am fost și mamă și tată”

Bărbatul ar fi avut și complici la faptele îngrozitoare

Nu doar el a fost ridicat pentru audieri, ci și alte cunoștințe ale bărbatului care ar avea implicații în triplul asasinat. Singura supraviețuitoare, o tânără în vârstă de 17 ani este încă în stare de șoc. Ea a povestit că tatăl ei s-a trezit în timpul nopții delirând că a văzut prezențe demonice în casă. După ce a auzit zgomote, fata s-a dat jos din pat și a văzut cadavrele fraților ei întinse pe jos.

"Vreau să exprim condoleanțele comunității față de familiile implicate în acest tragic eveniment", a declarat primarul din Altavilla Milicia, Giuseppe Virga.

Triplă crimă Italia

El este bărbatul care și-a ucis familia în Italia.

[Sursa foto: Il Messaggerio]

Citește și: Cum se distra Alex Velea alături de criminalii lui Sorin la petrecerea de la Padina? Imaginile suprinse cu puțin timp înainte de tragedie

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Familia a povestit că cei doi soți aveau probleme financiare, cu toate astea nu înțeleg cum s-a întâmplat așa ceva.

"Stăteam cu ei de câteva zile, am văzut că se certau uneori. Am plecat pentru că nu era o situație liniștită. El repeta mereu că Dumnezeu este cu noi. Nu am mai primit vești de la ea de șapte zile, am încercat să o sun, dar nu am putut vorbi cu ea”, a declarat bunica Antonellei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si