Apar noi detalii în urma tragediei de la Padina! Fiii vrăjitoarei Sidonia, care au fost acuzați de faptul că au ucis un bărbat cu cuțitele la o petrecere cu vedete din Padina, cer să iasă din arestul preventiv! Astăzi se va judeca solicitarea acestora.

Cei trei fii, Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin susțin faptul că și-au lovit victima, pe Sorin Anghel, un bărbat de 41 de ani, fiind în legitimă apărare.

Bărbatul i-ar fi atacat pe unul dintre frați.

În urmă cu o săptămână, fiii vrăjitoarei Sidonia au depus plângere pentru tentativă de omor față de victima decedată și față de alți trei apropiați ai bărbatului pe care l-au ucis.

Ce au susținut cei trei inculpați?

Marian Fabian, șeful clanului interlop din care fac parte cei trei inculpați, dar și vrăjitoarea Sidonia, au venit la Curtea de Apel Ploiești.

Aceeași instanță judecă cererea celor trei împotriva arestului preventiv. Inculpații vor fi scoși din arest, iar ulterior duși în fața judecătorilor. Aceștia vor dispune în privința contestației depuse față de măsura detenției preventive.

Cei trei fii au susținut permanent faptul că au acționat în legitima apărare, iar bărbatul de 41 de ani pe care ei l-au ucis cu o lovitură de cuțit în spate a fost cel care a început agresiunea.

Loviturile multiple au fost justificate din dorința de a-și salva viața. Același lucru l-a declarat și mama lor, vrăjitoarea Sidonia, potrivit Antena3.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceștia sunt acuzați de omor, dar și de tulburarea liniștii și ordinii publice. Momentan se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

Anchetatorii au refăcut filmul evenimentului tragic

Filmul tragediei a fost refăcut de către anchetatori. În urma analizei imaginilor, reies detalii cutremurătoare.

Oamenii legii au remarcat cum unul dintre interlopi a scos din buzunar cuțitul cu care ulterior l-ar fi omorât pe bărbatul din Târgoviște. Victima, Sorin Anghel, ar fi primit loviturile fatale când era deja la pământ.

Citește și: Ce probleme a avut cu legea Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea de la Padina

"Pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Laurențiu Marin, îmbrăcat cu un tricou alb, cu pete de sânge pe partea din față, are în mână un cuțit, cu lama orientată către podea.

În imagini se vede cum participanții la agresiune aruncă diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo.

Se poate observa din imaginile filmate de persoanele aflate în interiorul pub-ului cum frații lui Laurențiu Marin încearcă să ajungă la victimă și să continue agresiunea, fiind ținuti de persoanele aflate în bar, în majoritate cunoscuți şi familia victimei(...)

Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente, iar victima a fost scoasă afară de aparținători pe ușa principală, unde bărbatul (Sorin Anghel, n.r.) s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Noi detalii în cazul tragediei de la Padina. Ce atenționare le-a făcut vrăjitoarea Sidonia, fiilor săi? ,,Este văgăuna răului''

În același timp, pe ușa de acces secundară, au ieșit cei trei agresori, frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin.

La ora 00.20, aceștia se îndreaptă spre zona în care se afla, sprijinită, persoana care a ieșit din bar, timp în care Louis Justin Marin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către victimă.

Profitând de această situație, inculpații Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel", se menționează în referatul procurorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si