An de an, românii sărbătoresc Mărțișorul pe 1 martie. Acesta este vestitorul primăverii. Indiferent de vremea de afară, în București, Capitala României, sunt organizate în 2024 mai multe târguri cu ocazia acestui eveniment mult așteptat.

La târgurile de Mărțișor românii pot găsi diverse preparate tradiționale, amulete, vestitele mărțișoare, voie bună și multe zâmbete.

Târguri de Mărțișor organizate în București în 2024

Iată care sunt târgurile de Mărțișor organizate în București în anul 2024.

Citește și: VIDEO- Cum va fi vremea de mărțișor? Avertismentul meteorologilor: "Vom mai avea episoade de iarnă!"

Târg de Mărțișor la Muzeul Satului din București, în perioada 26 februarie- 3 martie 2024

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează în perioada 26 februarie- 3 martie 2024, Târgul de Mărțișor.

La târgul de Mărțișor românii pot găsit mărțișoare frumoase, în toate formele și mărimile, de prins în piept sau la încheietura mâinii.

Cei ce doresc să meargă la acest târg trebuie să știe că evenimentul are loc la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” de pe Șoseaua Kiseleff nr. 28-30, de luni până duminică, între orele 09:00- 17:00.

Târgul va putea fi vizitat la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" din Șos.

Kiseleff nr. 28-30, de luni până duminică, între orele 9:00-17:00.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

martisor

Se spune că Mărțișorul este vestitorul primăverii.

[Sursa foto: Freepik]

Târg de Mărțișor la Sala Dalles, în perioada 24 februarie- 1 martie 2024

În acest an se organizează un târg de Mărțișor la Sala Dalles. Evenimentul a avut loc și în anii anterior. Târgul a început din ziua Dragobetelui și va fi organizat până inclusiv în ziua Mărțișorului, pe 1 martie 2024. Așadar, timp de 7 zile, în perioada 24 februarie- 1 martie 2024, românii sunt așteptați la Sala Dalles din București în fiecare zi între orele 10:00- 20:00 pentru a sărbători primăvara, Mărțișorul și pentru a cumpăra mărțișoare frumoase, bijuterii, diverse articole vestimentare, aranjamente florale și multe altele pentru a le oferi celor dragi în această perioadă magică.

Mai multe detalii despre acest târg de mărțișor regăsiți AICI.

Citește și: Tradiții de 1 Martie 2024: Ce nu este bine să faci de Mărțișor?

Târg de Mărțișor la ARTHUB, în perioada 2- 3 martie 2024

Evenimentul „Mărțișor la ARTHUB” va aduce în fața românilor o serie de expoziții de artă și design din anul 2024. Cei ce vor participa la eveniment vor putea cumpăra lucrări de artă, desen, ilustrație, serigrafie, ceramică, sculptură, bijuterii, diverse creații vestimentare, obiecte artizanale și multe altele.

Târgul a început de pe data de 24- 25 februarie 2024, însă doritorii mai au șansa de a-l vizita în perioada 2- 3 martie între orele 11:00 și 19:00.

Intrarea este gratuită la târg.

Mai multe detalii puteți găsi AICI.

Târg de Mărțișor la Spaces Unirii, în perioada 27- 28 februarie 2024

În perioada 27- 28 februarie 2024, în intervalul orar 09:00- 18:00 este organizat Târgul de Primăvară la Spaces Unirii. Cei care aleg să viziteze acest târg se pot aștepta să găsească cadouri perfecte pentru cei dragi lor, acestea constând într-o varietate de produse cum ar fi bijuterii și mărțișoare lucrate manual, haine, produse cosmetice, decorațiuni, dulciuri și multe altele.

Mai multe detalii despre acest târg de Mărțișor puteți găsi AICI.

martisor

La târgurile de Mărțișor românii pot găsi cadouri excepționale pentru cei dragi.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Se apropie luna martie, iar producătorii au început pregătirile pentru Mărțișor. Ce mărțisoare sunt la mare căutare?

Târg LOTT de Mărțișor pe Calea Victoriei, în perioada 2- 3 martie 2024

În perioada 2- 3 martie 2024 va avea loc Târgul de Mărțișor de pe Calea Victoriei 32-34, în intervalul orar 11:00- 19:00.

La acest târg de Mărțișor participanții vor putea găsi mărțișoarele perfecte de purtat în piept sau la mâini, haine, accesorii și multe altele.

Este o ocazie perfectă pentru a căuta un cadou frumos pentru o persoană dragă ție.

Mai multe detalii despre acest târg de Mărțișor găsiți AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si