Un eveniment tragic a avut loc duminică, 25 februarie, în comuna Valea Seacă din Iaşi. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din corp, după ce ar fi încercat să își dea foc pe pat, cu o lumânare.

El și-ar fi avertizat fiica înainte de a recurge la acest gest

Înainte de a recurge la acest gest, el și-ar fi avertizat fata că vrea să își ia viața, din cauza suferinței pe care o duce de ani de zile.

Acesta era bolnav, iar de șase luni era imobilizat la pat. El locuia în aceeași curte cu copiii săi, potrivit  BZI.  

„Era bolnav de mult timp, de vreo câțiva ani. Are vreo 6 luni de când nu s-a mai mișcat, a stat la pat. Am văzut că ieri a venit salvarea, credeam că a constatat că a decedat, iar după aia a venit și poliția. Are două fete și doi băieți, fata cea mică locuiește în aceeași curte cu el.

Ieri, i-a dus fiica lui mâncare, iar când a mers să vadă dacă a mâncat, l-a găsit cu o lumânare lângă el și i-a zis că vrea să moară. Ori a vrut să aprindă o țigară, că fuma, ori și-a dat foc, nici familia lui nu știe exact ce s-a întâmplat”, a declarat un vecin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Detaliul descoperit de autorități, în urma exploziei de la Spitalul Movila. O pacientă a suferit arsuri grave în urma deflagrației

Bărbatul este într-o stare gravă

Acesta a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.  Chiar dacă a supraviețuit, el este într-o stare gravă, iar prognosticul este rezervat. 

Citește și: Motivul halucinant pentru care vecinii l-au reclamat pe un bărbat din Deva! Gestul istoricului a stârnit revoltă pe scara blocului

„Bărbat, 85 ani, arsura 40%, gradul I, II și III, torace abdomen, autoincendiere, a fost transportat la Spitalul «Sf. Spiridon», Clinica de Chirurgie Plastică şi Recuperatorie.

Starea pacientului este critică, este internat în Terapie Intensivă mari arși. Vârsta înaintată și suprafața arsurii determină un prognostic rezervat”, a declarat Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si