"Are blană și colți și nu este un animal de companie obișnuit. Un cuplu din Belgia își împarte locuința cu Oscar, un porc mistreț salvat în urmă cu un an. Oamenii au fost nevoiți să se adapteze la comportamentul lui, iar acum nu își pot imagina viața fără el. Priviți", a transmis Simona Pătruleasa.

Porcul mistreț, animal de companie

Deși pentru mulți poate să pară bizar să ai un porc mistreț drept animal de companie, o familie din Belgia este cât se poate de fericită alături de giganticul lor patruped.

Oscar a ajuns în casa lui Gregory Guiot încă de pe vremea când era doar un puiuț- iar de atunci duce o viață de rege.

„Gregory a fost cel care l-a adus într-o zi, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae. Am încercat să-l salvez mai întâi. Nu era scopul nostru să-l ținem aici. Ideea a fost să-l salvăm și să-l eliberăm, dar ne-am atașat”, a spus stăpâna lui Oscar.

Chiar dacă îl îndrăgesc pe porcul Oscar, cei doi soți au încercat în urmă cu ceva timp să îl elibereze în natură. L-au dus la o fermă, însă mistrețul a refuzat să mănânce, așa că după o săptămână cuplul a fost chemat să-și ia animalul înapoi.

„Am încercat să-l predăm la o fermă educațională. Când l-am adus înăuntru, plângeam și el țipa. După o săptămână și jumătate, ne-au chemat să mergem să-l căutăm, pentru că moare de foame”, a spus stăpâna lui Oscar.

Oscar are propria canapea, perne și paturi, iar oaspeții sunt alungați rapid când se apropie prea mult de teritoriul său se ridică și începe să mârâie.

„Nu am de ales decât să mă culc cu el, altfel ar înnebuni. Am încercat să-l las singur jos cu câinii, dar este imposibil”, a spus stăpâna lui Oscar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oscar este deja puternic, dar încă este în creștere și va ajunge probabil la 120 de kilograme într-un an. În plus, a fost învățat să iasă în curte să își facă nevoile, astfel că stăpânii săi nu sunt nevoiți să strângă după el prin casă.

Citește și: VIDEO- Vacanță printre dinozauri. Sute de copii au vizitat parcul tematic din Râșnov


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: