Președintele Rusiei, Vladimir Putin ar avea probleme de sănătate! Aceste informații vin din partea fostului șef al serviciului de informații britanic MI6.  

Putin ar suferi din cauza unei boli nemiloase

Într-o intervenție la postul britanic de televiziune LBC, Sir Richard Dearlove a declarat că, deși nu are un "răspuns clar" cu privire la cât de bolnav este Putin, legăturile sale din Europa de Est i-au spus că liderul rus ar putea avea boala Parkinson, informează La Razon. De asemenea, acesta a spus că nu este medic, însă își poate da seama că

președintele rus are ceva în neregulă.

Totodată, spionul britanic a vorbit și despre niște posibile simptome.

"Are diferite reprezentări, diferite variante, diferite severități, dar Putin este paranoic și cred că asasinarea lui Navalnîi ar putea sugera o anumită paranoia. Acesta este unul dintre simptome", a mai spus Richard Dearlove.

Putin Parkinson

Vladimir Putin ar suferi de Parkinson.

[Sursa foto: X]

Citește și: Un bărbat a furat de la Mănăstirea Râmeț. Înainte, acesta cerșea în fața lăcașului de cult alături de un adolescent

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ultimii ani au existat multe zvonuri despre starea de sănătate a lui Putin, mai ales după invazia Rusiei în Ucraina.

De exemplu, anul trecut s-au făcut mai multe speculații cu privire la undetaliu a atras atenția multor oameni, după întâlnirea dintre liderul de la Kremlin și Kim Jong-un. Atunci, mulți au spus că președintele rus ar suferi de cancer sau Parkinson, conform publicației Merkur, deoarece Putin își răsucea adesea glezna.

Și un general a scris anul trecut că moartea se apropie pentru Vladimir Putin, însă o dublură îi va lua locul.

Medicii prezic moartea iminentă a lui Putin pe fondul unei deteriorări accentuate a sănătății sale. În cercul intim al președintelui rus a început o agitație în legătură cu găsirea unui consens privind continuarea existenței regimului Putin și după moartea lui Putin ”, a scris General SVR pe X.

Cu toate astea, nu mulți cred în aceste zvonuri, pe care le numesc doar jocuri politice.

"Sunt profund sceptic că Putin are unele probleme de sănătate care ar putea duce la moartea sa iminentă sau la incapacitatea sa", a declarat anul trecut pentru Newsweek profesorul Mark Galeotti, director al Mayak Intelligence, o firmă de consultanță cu sediul la Londra care se concentrează pe Rusia.

Putin Parkinson

El este Vladimir Putin.

[Sursa foto: X ]

Citește și: Pompele funebre refuză să închirieze o maşină funerară pentru a transporta sicriul lui Alexei Navalny:"Este o adevărată ruşine”

Acum, Vladimir Putin se află într-un turneu electoral în Rusia înaintea alegerilor prezidențiale din 2024, care vor avea loc pe data de 17 martie.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si