Temutul șef al mafiei Yakuza din Japonia, Satoru Nomura, în vârstă de 77 de ani, a fost primul membru senior al grupării mafiote care a fost condamnat la moarte.

Citește și: Prima reacție a fraților Tate, după ce au fost iar arestați: „Resping vehement toate acuzațiile”. Ce speră cei doi că se va întâmpla de data aceasta?

Nomura este șeful sindicatului criminalist violent Kudo-kai Yakuza din Tokyo. El a fost inițial condamnat la moarte de Tribunalul Fukoka în 2021, moment în care l-a amenințat dur pe judecător.

Conform presei nipone, execuția șefului Yakuza a fost anulată și acum va ispăși pedeapsa pe viață în spatele gratiilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Satoru Nomura a fost primul membru senior al yakuza care a primit condamnarea la moarte, potrivit Daily Mail.

Satoru Nomura a scăpat de condamnarea la moarte

Satoru Nomura a scăpat de condamnarea la moarte

[Sursa foto: Twitter]

Sentința la moarte a fost comutată în închisoare pe viață

Condamnarea la moarte a unui celebru șef yakuza a fost anulată după ce a devenit primul membru în vârstă care a primit sentința, în 2021.

La acel moment, Nomura i-a spus judecătorului „veți regreta această decizie pentru tot restul vieții”.

Satoru Nomura a fost condamnat, marți, la închisoare pe viață, de Înalta Curte Fukoka. El a fost găsit nevinovat pentru presupusa sa implicare în împușcarea mortală a unui fost șef al unei cooperative de pescuit, în 1998.

Șeful Yakuza a fost inițial condamnat la moarte pentru patru cazuri de atacuri asupra cetățenilor de rând- inclusiv omucidere.

Șeful mafiei Yakuza l-a amenințat pe judecătorul

Șeful mafiei Yakuza l-a amenințat pe judecător

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si