O sută de mii de lale au înflorit într-un parc din Timișoara. Florile colorate atrag zilnic sute de turiști. Unii dintre aceștia se pare că străbat zeci de kilometri pentru a ajunge în orașul cucerit de lalele.

Timișoara, orașul lalelelor

Orașul Timișoara a fost cuprins de lalele. Sute de mii de flori au înflorint în orașul din vestul țării, iar acestea sunt motivul pentru care sute de turiști ajung în oraș.

Oamenii sunt dornici să vină să admire lalelele, iar unii străbat zeci de kilometri pentru a ajunge la Timișoara, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Citește și: Micuțu l-a salvat pe Filip și a părăsit "Insula de 1 milion"! Armin a pierdut la proba decisivă și este în pericol de eliminare. Doamna Angela face jocurile pe Insulă

lalele timisoara

Lalele înflorite în Timișoara!

[Sursa foto: Facebook- Primăria Municipiului Timișoara]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doi soți au venit de la Deva pentru a admira lalelele din Timișoara. Cuplul a parcurs zeci de kilometri pentru a se bucura de flori. Deși vizita ar fi fost plănuită, alegerea ținutelor a fost făcută cu o zi înainte de a ajunge la lalele, conform sursei citate anterior.

Era programată vizita și trebuia să dea bine cu decorul, a spus soțul, potrivit observatornews.ro.

În Timișoara au înflorit lalele din 12 soiuri. Se pare că numărul exact de lalele înflorite ajunge, de fapt, la 109.344 de fire.

Lalelele au înflorit în Timișoara!

[Sursa foto: Facebook- Primăria Municipiului Timișoara]

Cele mai multe lalele se află în Parcul Justiției, din Timișoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si