Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, minorul în vârstă de 3 ani, care s-a stins din viață după ce o poartă s-ar fi prăbușit peste el, ar fi murit în ochii tatălui.

Familia micuțului ar fi făcut primele declarații după tragedie. Ce ar fi făcut minorul în acel loc?

Primele mărturii ale familiei micuțului ucis de poartă, în curte

În urmă cu o zi, Alexandru, un minor în vârstă de 3 ani, s-a stins din viață după ce o poartă de fier s-ar fi prăbușit peste el.

Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, micuțul s-ar fi jucat în zona respectivă, când, într-o fracțiune de secundă, poarta s-a prăbușit. Tragedia ar fi avut loc chiar sub ochii tatălui, care, nu a putut face nimic pentru a preveni accidentul.

Nu l-am văzut că dacă îl vedeam săream eu în faţă, săream eu, mai bine muream eu, a mărturisit tatăl copilului, potrivit sursei citate anterior.

poarta de fier

Foto simbol- poartă de fier

[Sursa foto: istockphotos]

Tatăl micuțului, împreună cu vecinii, ar fi ridicat poarta grea. Micuțul zăcea, inconștient, în locul în care și-ar fi așteptat mereu tatăl să se întoarcă la muncă. Din păcate, minorul a fost declarat decedat.

Era foarte grea. Îl aştepta pe tatăl lui la poartă în fiecare zi până venea de la muncă, a declarat un unchi, conform observatornews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incident șocant în Teleorman! Un bărbat și-a pierdut viața, în timp ce fugea de polițiști. Cum s-ar fi petrecut tragedia?

Familia micuțului este devastată. Se pare că tatăl ar fi verificat poarta de fier, care avea aproximativ 300 de kilograme, cu o zi înainte de tragicul incident.

om care sufera

Foto simbol- om care suferă

[Sursa foto: istockphotos]

Bunicul micuțului a mărturisit că a găsit la locul tragediei o pungă de jeleuri, pe care micuțul ar fi avut-o în mână.

Citește și: VIDEO- Tatăl unui elev din Constanța, acuzat că a intervenit în scandalul unor adolescenți. Un tânăr de 15 ani a fost dus la spital cu răni

Avea nişte jeleuri în mână. Aici le-am găsit eu de dimineaţă. Cred că aici l-a lovit. Eu nu ştiu, nu am fost, dar aici am găsit jeleurile, a mărturisit bunicul micuțului, potrivit aceleiași surse.

Bunica micuțului a mărturisit că surioara lui știe că a fost lovit la cap, de poartă.

 

Cea mică, surioara lui, spunea că el se juca în nisip. Aici, aproape de poartă şi ar fi căzut poarta. La cap s-ar fi lovit, a mărturisit bunica copilului, conform sursei citate.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si