Zvonuri despre abilitățile extraordinare ale lui Nong Nice au început să se răspândească peste tot în Thailanda, transmite presa locală.

Citește și: Care este motivul pentru care o bătrână a fost refuzată de preot la spovedanie? Arhiepiscopia Tomisului face cercetări

Se spune că acest copil minune s-ar putea conecta telepatic cu adepții săi, ghidându-i prin puterea meditației cu înțelepciunea mult mai mare decât vârsta sa.

Cursurile și meditațiile conduse de Nong Nice au devenit locuri de pelerinaj pentru cei care caută iluminarea, atrăgând mulțimi dornice să se bucure în prezența acestui tânăr luminat, informează Thai News.

Nong Nice, un fenomen care a uluit Thailanda

Nong Nice, un fenomen care a uluit Thailanda

[Sursa foto: Twitter]

Micuțul Nong Nice spune că a comunicat telepatic cu Vladimir Putin

Copilul de opt ani le-a spus recent adepților săi că a comunicat telepatic cu președintele rus Vladimir Putin, potrivit Bangkok Post

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânărul predicator și familia sa sunt investigați acum de Oficiul Național al Budismului (NOB), care va colabora cu Ministerul Dezvoltării Sociale și Securității Umane din Thailanda.

Instituțiile religioase vor să verifice dacă predica budistă neortodoxă practicată de băiețelul de opt ani numit „Nong Nice” este reală sau falsă.

Se spune că familia copilului percepe taxe administrative, deși băiatul nu încasează nicio plată de la adepți.

Oficialii budiști spun că și părinții băiatului trebuie să fie intervievați pentru a determina dacă au oferit informații false despre fiul lor.

nong nice

Părinții lui Nong Nice trebuie să fie intervievați pentru a determina dacă au oferit informații false despre fiul lor.

[Sursa foto: Twitter]

Ministrul Varawut Silpa-archa a declarat că autoritățile colectează informații, inclusiv clipuri video postate online despre băiat și activitățile sale, înainte de a le trimite psihologilor de la Spitalul Surat Thani și de la Institutul de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului Rajanagarindra.

Între timp, Niramit Theva Chuti, o pagină de Facebook care difuzează învățăturile lui Nong Nice, a lansat o declarație în care avertizează că are în vedere să dea în judecată instituțiile media care raportează „povesti false” despre Nong Nice și familia sa.

Pe măsură ce ancheta se desfășoară, presa din Thailanda se întreabă despre nenumăratele posibilități care stau la baza acestei povești fantastice.

"Este Nong Nice cu adevărat un băiat tânăr atins de divinitate sau povestea este împletită cu fire de pragmatism financiar? Doar timpul va lămuri aceste aspecte, dar un lucru este clar: călătoria pentru a dezvălui misterul din Nong Nice este o poveste în sine, captivantă și plină de întorsături neașteptate", scrie Thai News.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si