Un român s-a gândit să transforme un avion părăsit, într-un proiect inedit! Avionul era garat în incinta aeroportului din Arad de mai bine de doi ani și va deveni un restaurant cochet, scrie Observator.

Cum va arăta restaurantul-avion din Arad?

Acesta va fi plasat la aproximativ 2 metri înălțime și va avea chiar și o terasă. Bărbatul care a venit cu ideea a povestit că dezmembrarea a durat câteva săptămâni iar apoi, a fost dus cu un trailer, pe bucăţi, către aerodromul din Şiria.

”Aici va fi accesul în restaurant. Vom păstra aceeaşi ușă originală. Bineînţeles va fi o terasă pe care va urca lumea pe scară, că avionul va fi la 2,20 metri înălțime. Sub partea din fața avionului va fi bucătăria, la vedere, și un lift care va urca băutura și mâncarea sus în restaurant”, a povestit proprietarul, Dan Cojocaru pentru sursa citată mai sus.

Avion restaurant România

Imagine cu avionul restaurant din Arad.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: O comună din Delta Dunării s-a transformat în visul oricărui turist! Povestea locului neașteptat care i-a cucerit pe străini

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot el a spus că mesele vor fi intercalate atât pe stânga, cât și pe dreapta. De asemenea, a precizat că avionul va găzdui în jur de 80 de locuri, iar în spatele aeronavei va fi amenajată o magazie. Totodată, cablurile, dar și aerul condiționat vor fi scoate, astfel încât spațiul să fie cât mai aerisit.

Când va fi gata restaurantul inedit?

Proprietarul a transmis că lucrările ar trebui să fie gata în aproximativ două luni și a anunțat că acolo vo fi servite bucate româneşti, însă reţetele sunt deocamdată secrete.

”Cu acest avion am operat în Europa, în Habu din Timişoara şi operam Italia, Germania, Franţa cu el. În trei ani jumătate când l-am zburat nu m avut probleme majore, este foarte fiabil şi un avion foarte uşor de zburat”, și-a amintit pilotul care a zburat cu acest avion.

Avion restaurant România

Imagine cu avionul care va fi transformat în restaurant.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cel mai sărac oraș din România este în Moldova. Din 15.000 de locuitori, doar 900 au locuri de muncă

Și directorul general al Aeroportului Arad a explicat că avionul nu mai putea zbura de 2, 3 ani și avea resursele de zbor terminate. Un avion a fost transformat în restaurant-bar și în Costa Rica, dar și în India.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si