Gorkem va afla cu stupoare că Fatih este nepotul lui Omer și va trebui să ia o decizie în ceea ce privește o viitoare relație cu chipeșul tânăr. Pe de altă parte, Omer va avea parte de un șoc atunci când va afla, chiar de la nepotul său, că acesta se întâlnește cu Gorkem, la scurt timp după divorțul de frumoasa Doga.

Nursema are sentimente contradictorii după evenimentul neplăcut în care soțul său a fost arestat fapt care a dus la uriașe pierderi financiare pentru familia lor.

Pembe însă, sătulă de situația dramatică pricinuită fiicei sale, de către Umut, îi va face acestuia o propunere greu de refuzat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum va reacționa Omer atunci când află că Gorkem se întâlnește cu nepotul său și, dacă va accepta Umut propunerea lui Pembe, puteți afla astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si