Actorul de la Hollywood Kevin Spacey, intrat în dizgrație după procesele de agresiune sexuală în care este implicat, i-a mărturisit moderatorului Piers Morgan că este pe punctul de a fi declarat în faliment, potrivit CNN.

Kevin Spacey ar fi rămas fără bani după ce a fost nevoit să plătească taxe legale de milioane de dolari pentru a lupta împotriva unui caz judiciar de agresiune sexuală.

În interviul-bombă difuzat marți pe canalul de YouTube al lui Piers Morgan, Spacey, în vârstă de 64 de ani, dezvăluie că locuința din Baltimore este scoasă la licitație, deoarece nu își mai permite să plătească facturile.

Kevin Spacey, refuzat de toți producătorii de la Hollywood 

Întrebat unde locuiește acum, actorul a răspuns: "Deci, răspunsul la această întrebare este că nu sunt foarte sigur unde voi locui acum, dar sunt în Baltimore de când am început să filmăm House of Cards acolo”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a evitat falimentul de două ori de când a fost oprit să facă noi filme la Hollywood, după ce au fost aduse acuzații împotriva dublului câștigător al Oscarului pentru comportament sexual necorespunzător, în 2017.

Gigantul de streaming Netflix a renunțat la serviciile lui Spacey pentru încălcarea contractului.

În 2021, un judecător i-a ordonat actorului să plătească aproape 31 de milioane de dolari studioului care a realizat serialul de succes de la Netflix, House of Cards.

Kevin Spacey, achitat de acuzațiile aduse împotriva sa

Starul din „House Of Cards”, care a câștigat două premii Oscar pentru rolurile sale din „American Beauty” și „Usual Suspects”, a fost exonerat în 2023 într-un proces de mare anvergură la Londra, după ce patru bărbați l-au acuzat de agresiune sexuală.

Într-un interviu cu jurnalistul britanic Dan Wootton, publicat online înainte de difuzarea documentarului, Kevin Spacey a negat orice comportament ilegal. „Îmi asum întreaga responsabilitate pentru comportamentul meu din trecut și pentru acțiunile mele, dar nu pot și nu îmi pot asuma responsabilitatea și nu îmi voi cere scuze față de nimeni care a inventat lucruri despre mine sau a exagerat poveștile despre mine”, a spus el.

Acuzat de agresiune sexuală și în Statele Unite, Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de un tribunal civil din New York în 2022.

Iar în 2019, acuzațiile au fost retrase într-un alt caz. Aceste acuzații, apărute în momentul mișcării #MeToo, au pus capăt carierei actorului, care se afla în culmea gloriei ca personaj principal în serialul de succes al Netflix House of Cards.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si