Tony Lo Bianco s-a impus la Hollywood printr-un rol impresionant în filmul câștigător al Premiului Oscar "The French Connection”. Actorul a murit la 87 de ani, transmite Fox News.

Citește și: El este principalul suspect în cazul femeii găsite fără suflare, într-o parcare din Oradea. Alin O. a fost reținut

Tony Lo Bianco a murit marți seara la ferma sa de cai din Maryland, după o luptă cu cancerul de prostată, au confirmat reprezentanții actorului pentru Fox News Digital.

"Iubita lui soție, Alyse, a fost alături de actor”, a spus agentul lui Tony Lo Bianco.

Actorul s-a născut în Brooklyn, New York, în 1936. Fost pugilist Golden Gloves, a continuat să joace în teatru, film și televiziune, interpretând rolul faimosul mafiot Sal Boca în „The French Connection” a lui William Friedkin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Filmul, în care au mai jucat Gene Hackman și Roy Schieder, a fost lansat în 1971 și a câștigat cinci premii Oscar.

Cine a fost Tony Lo Bianco

Lo Bianco și-a făcut debutul pe marele ecran în 1965 cu The Sex Perils of Paulette, care i-a jucat și pe Alan Feinstein și Darlene Bennet. Mai târziu a jucat în filmul polițist din 1970 The Honeymoon Killers.

Actorul a obținut apoi roluri în filmul aclamat de critici "The French Connection" și în filmul de groază al lui Larry Cohen din 1976, God Told Me To.

Cine a fost Tony Lo Bianco

Cine a fost Tony Lo Bianco

Lo Bianco este cunoscut și pentru rolurile din serialul de lungă durată "Law & Order", în care a apărut în mai multe episoade între 1992 și 2002.

Starul de film a primit, de asemenea, o serie de premii pentru eforturile sale umanitare, inclusiv Premiul Omul Anului de la Senatul Statului New Jersey, Premiul Lifetime Entertainment din partea Comitetului Paradei de Ziua lui Columbus și Premiul Umanitar din Orașul Băieților din Italia.

Lo Blanco are trei fiice cu fosta sa soție Dora Landey, cu care a fost căsătorit din 1964 până în 1984. Apoi a fost căsătorit cu Elizabeth Fitzpatrick din 2002 până în 2008. Ulterior s-a căsătorit cu Alyse Best Muldoon în 2015.

Tony Lo Bianco a murit la 87 de ani

Tony Lo Bianco a murit la 87 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si