Deoarece procurorul șef Turgut face tot posibilul pentru ca Ceylin să rămână în închisoare, Yekta este tot mai înverșunat în a-i demonstra acesteia nevinovăția, chiar și acesta, care până odinioară era dușman declarat al familiei Kaya, este acum impresionat de sițuația dramatică prin care trece avocata.

Pe de altă parte, Omer, Turgut și Haluk sunt la un pas de a-și desăvârși planul malefic însă sițuații noi, neașteptate, urmează a schimba cursul evenimentelor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Eren, prietenul cel mai bun al cuplului Kaya nu prididește în a-i acorda sprijin încercatei Ceylin iar Derya se alătura acestuia în toate acțiunile menite să elulcideze misterul morții lui Îlgaz.

Care va fi noua provocare a vieții care va schimba, pentru totdeauna, viața frumoasei avocate Ceylin, puteți afla astăzi, de la ora 22:00, în ultimul episod al acestui sezon, din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si