Ștefania și Cosmin și-au început povestea de dragoste în ”Casa iubirii”, dar și-au spus ”adio” atunci când el a fost descalificat pentru că ar fi furnizat în exterior detalii din emisiune, în timp ce ea a rămas în show.

Doar că ce a fost mai greu a trecut, căci acum și Ștefania a părăsit emisiunea, în gala de duminică, atunci când băieții au propus-o spre eliminare, iar ea și-a rugat susținătorii să nu o mai voteze.

Citește și: VIDEO "Mă enervezi, lasă-mă" O zi pace, alta război. Alexandra și Gagea, probleme în paradis după ce totul părea că este bine?! "Totul se întâmplă din cauza ta"

Casa iubirii

Cosmin și Ștefania 

[Sursa foto: Captura video]

Și dorința i-a fost îndeplinită, căci, după eliminare, tânăra s-a dus direct la Timișoara, acolo unde locuiește Cosmin și unde a promis că o așteaptă.

Ștefania s-a convins că nu Cosmin este cel care a stat în spatele conversațiilor care i-au adus descalificarea. Adevărul despre presupusa sarcină a fostei concurente „Casa iubirii”

S-au reunit, au petrecut momente în doi, dar au și clarificat situații. Ceea ce a făcut ca Ștefania să se convingă că nu Cosmin este cel care a stat în spatele conversațiilor care i-au adus descalificarea. Acum ei știu cine se face vinovat, dar nu vor să spună nimic public.

Cosmin: „Nu poate să o spună, dar e un detaliu crucial, dar nu mai contează acum, oricum.”

Ștefania: „Nu îl știe nimeni.”

Cosmin: „Nu e ceva foarte, foarte important, dar e un detaliu care a făcut-o pe ea cumva să-și dea seama că nu aveam cum să fac asta.”

Iar de aici și până ca lumea să se gândească la un pas important pentru cei doi a mai fost doar puțin.

După gluma din trecut, dintre Cosmin și Radu, cum că Ștefania ar fi însărcinată, iată că discuția pe acest subiect s-a reluat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Radu: „Gata, mă, a găsit lumea, e însărcinată! A început lumea… A descoperit lumea misterul. Cum de nu ne-am gândit toți?!” (n. ed.: A spus Radu într-un mod ironic, la adresa comentariilor oamenilor).

Cosmin: „Doamne, ferească Dumnezeu!”

Radu: „E glumă. Lăsase lumea comentariu când ai zis de un lucru care este crucial. Îți dai seama că toată lumea s-a gândit că este însărcinată.”

Cosmin: „Și dacă ar fi fost, ce treabă ar avea? Ce să zică: «Aaa, da, sunt însărcinată, e adevărat…» (n. ed.: A spus Cosmin într-un mod sarcastic, prin care să clarifice încă o dată faptul că iubita lui NU este însărcinată).

Radu: „Se leagă de orice detaliu, nu am văzut așa ceva…”

Cosmin, fericit că s-a reunit cu Ștefania

Însă, chiar și așa, cu toate comentariile venite spre ei, unele bune, altele mai puțin bune, Cosmin se declară mai fericit ca niciodată. Pentru fostul concurent nimic nu este mai important decât faptul că Ștefania a ieșit din emisiune și a ales să mai dea iubirii dintre ei o a doua șansă.

Cosmin: „Nu mai contează. Eu mă bucur că suntem împreună și ne bucurăm de fiecare moment împreună și de micile chestii, cum ar fi mersul la cumpărături- e foarte amuzant.”

Când se vor căsători Ștefania și Cosmin?

Și nu doar că se bucură de prezent, dar se gândesc și la viitor. Deocamdată, totul este la nivel de plan, iar când spunem totul, ne referim la o nuntă, căci Ștefania abia așteaptă ca iubitul ei să îi pună inelul de logodnă pe deget.

Cosmin:  „Nu știm, o să vedem, ea așteaptă inelul.”

Ștefania: „De ce nu am nimic pe deget?”

Cosmin: „O să ai.”

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Ștefania: „Dar eu nu vreau să te simți forțat, să știi.”

Cosmin: „Nu mă simt forțat.”

Citește și: VIDEO Julia și Sebastian, cel mai nou cuplu din „Casa iubirii”? Robi și Roberta au văzut deja apropierea dintre cei doi concurenți

Casa iubirii

Cosmin și Ștefania 

[Sursa foto: Captura video]

Cosmin și Ștefania vor deveni părinți în viitorul apropiat?

Întrebați de Radu dacă-și doresc un copil în viitorul apropiat, Cosmin a vorbit atât în numele lui, cât și în numele iubitei sale.

Fostul concurent de la Kanal D spune că, deocamdată, el și Ștefania vor să se stabilizeze din punct de vedere profesional și financiar, să se bucure unul de altul, să se mai cunoască și abia apoi să facă pasul cel mare, căci venirea pe lume a unui copil este un lucru mare, care-i va lega pe viață.

Radu: „V-ați gândit în viitorul apropiat la copii?”

Cosmin: „Poate acum lumea o să asocieze asta cu gluma aia a noastră despre sarcină.  Mie mi se pare devreme să ne gândim la chestia asta. Ne gândim la un plan îndepărtat, după ce ne stabilizăm, o să avem locuri de muncă, o să ne descurcăm și o să ne punem ordine în viață. Atunci da, ne putem gândi. Până atunci, eu zic că trebuie să le luăm frumos, treptat și să nu ne aruncăm în chestii foarte mari. Este și ceva ce clar ne-ar uni pe toată viața, dar deocamdată nu vreau să fac afirmații de genul ăsta. Nu mi s-ar părea foarte responsabil din partea noastră să facem un copil. E frumos să visăm la chestia asta și clar visăm la asta, dar e prea devreme. E părerea mea și a ei.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si