Povestea de iubire dintre Alexandra și Gagea a creat multă vâlvă în emisiune, dar și în mediul online și se pare că vor continua speculațiile și discuțiile pe acest subiect.

Și asta pentru că, de la zi la zi, cei doi îi fac pe restul concurenților să reacționeze în fel și chip. Și asta pentru că ori fac câte ceva surprinzător ori spun ceva la care nimeni nu se aștepta.

Citește și: VIDEO Sebastian și Robi se aliază și o mitraliază pe Roberta. Acuzații dure în „Casa iubirii”, după ce cuplul s-a despărțit: „Nu te-aș lua niciodată în viața mea”

Casa iubirii

Colaj foto cu Patrick, Alexandra și Robi

[Sursa foto: Captura video]

Alexandra vrea să-l facă tată pe Gagea 

Iar de data aceasta, cea care i-a lăsat mască pe băieți a fost Alexandra. De fapt, într-o discuție cu Patrick, Robi, Virginia, Giuly și Roberta, Alexandra a vorbit despre viitor, împinsă fiind de la spate de Virginia. Olteanca a dat-o în vileag pe timișoreancă și toți au rămas șocați de ceea ce a recunoscut bruneta.

Concret, Alexandra a recunoscut că vrea să facă un copil cu Gagea, însă a ținut să menționeze că nu este momentul acum, ci o dorință de viitor. 

Iar de aici și până ca Robi și Patrick să o ia la întrebări a mai fost doar un pas.

Lui Patrick nu i-a venit să creadă ce dorință are femeia care până mai ieri îl plăcea și pe el, în timp ce Robi, direct din fire, crede că bruneta vrea doar banii lui Gagea.

Bani pe care, însă, nu mizează nimeni, căci despre partea financiară a concurentului s-au făcut doar speculații, adevărul fiind știut doar de el și de Alexandra, care a ales să nu dea curs unor discuții de acest fel.

Motiv pentru care, văzându-se încolțită, Alexandra s-a retras din mijlocul discuțiilor și a plecat în casa băieților pentru a sta cu Gagea.

Citește și: VIDEO "Mă enervezi, lasă-mă" O zi pace, alta război. Alexandra și Gagea, probleme în paradis după ce totul părea că este bine?! "Totul se întâmplă din cauza ta"

Casa iubirii

Gagea și Alexandra

[Sursa foto: Captura video]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Virginia: Ieri a spus că vrea un copil cu el.

Patrick: Cine a zis?

Virginia: Alexandra.

Patrick: Nu pot să cred că tu ai zis asta!

Alexandra: Eu am zis, dar am zis că nu simt acum.

Robi: Peste vreo 15, 20 de ani...

Alexandra: 30... Glumesc! Nu acum, nu-i momentul.

Patrick: Copilul ai vrea să ia mai mult din ramura lui sau din ramura ta?

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Hugh Grant dezvăluie detalii surprinzătoare despre noul film „Bridget Jones”: „Este extrem de amuzant, dar și foarte, foarte trist”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Robi: Nu vrea să ia din ramura lui deloc. De la Gagea, cred că banii ar vrea să îi ia.

Patrick: Nu stiu, e foc pe treaba asta?

Roberta: Are bani?

Robi: Nu cred că are nici bani.

Patrick: Are, băiatul are fermă, are de astea.

Alexandra: Eu în momentul de față, m-am gândit mai bine și o să merg la el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si