De la intrarea în emisiune a Alexandrei, între ea și Patrick au existat mereu momente pe care toți le-au văzut a fi cu o tentă sentimentală.

Însă, de când bruneta s-a decis și l-a ales pe Gagea, ea spune că a rămas doar prietenă cu Patrick, fapt pe care el îl contestă.

Citește și: VIDEO ”S-a îndrăgostit, vrea să te ia acasă”. Julia, confuză în fața gesturilor lui Sebastian. Cei doi, din ce în ce mai apropiați. Moldo a observat totul

Casa iubirii

Patrick și Gagea

[Sursa foto: Captura video]

Patrick o pune șa zid pe Alexandra 

Iar acum, după multe fapte și vorbe, care i-au făcut zile fripte lui Gagea, Patrick s-a decis să pună piciorul în prag și a avut o reacție neașteptată în fața Alexandrei.

A chemat-o în camera roșie, doar că acolo nu a avut loc deloc un moment liniștit între cei doi, așa cum s-ar fi așteptat ea, ci din contră.

Totul a pornit de la starea bună pe care o avea la acel moment bruneta, deși Gagea doar ce se despărțise de ea. Fapt pe care Patrick nu l-a putut trece cu vederea.

Patrick: Ce-i cu tine? De ce ești așa bine dispusă, în condițiile în care Gaja a terminat relația?

Alexandra: Da, nu-mi se pare că a terminat-o.

Patrick: Dar tu de ce ești bine dispusă?

Alexandra:  Nu știu.

Patrick: Te simți eliberată?

Alexandra: Nu, nu mă simt eliberată. Dar am o stare așa de...

Patrick: De bine?

Alexandra: Bine. Mie nu mi se pare din punct de vedere că a pus stop.

Patrick: Păi cum? Băiatul a venit și a spus stop, că nu vrea să mai continue cu tine pentru că...

Alexandra: Păi poate că-i nervos.

Și discuția nu s-a terminat aici. Nervii au fost întinși la maxim între cei doi, încât, la un moment, Patrick chiar a poftit-o pe brunetă să părăsească încăperea.

Mai mult decât atât, acesta i-a scos în evidență faptul că ceea ce ea spune că a făcut greșit Gagea, de fapt, nu este așa, ci sunt doar invenții de ale ei ca să îl pună într-o lumină deloc bună pentru a-și continua ea jocul sentimentelor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Patrick: L-a întrebat la un moment dat că... Gaja, tu știi ce este iubirea? Sau ceva de genul, că asta e iubirea? Ți s-a părut că nu e bine ce-a făcut Gaja?

Alexandra: Nu știu. Mi s-a părut că a fost și nervos și de tot ce s-a întâmplat.

Patrick: Păi bun, și n-a avut motive să fie nervos?

.Alexandra: Ba da, a avut, dar nu ține cont nici de ce i-am zis eu până acum.

Patrick: Să înceteze cu glumele cu femeia pe care o iubește? Este greșit că glumește?

Alexandra: Ce faci acum, mă cerți, că mă și enervez!?

Patrick: Doar te-ntreb, dar poți să pleci dacă ești nervoasă. Dar poți răspunde normal. Nu ți se pare că gata, ți s-a terminat caruselul ăsta de... ...sentimente?

Alexandra: Mi se pare că mă cerți!

Patrick: Nu mă cert, tu ești…

Alexandra: Ba da, așa mă simt.

Patrick: Eu doar te-ntreb, frumos. Unde ți se pare că a greșit Gagea? Pentru că mie nu mi se pare că tu ai făcut corect faptul că tu ai vrut să te reîmpaci cu Gagea, că omul s-a umilit în fața ta, cât nu s-a umilit nimeni aici în emisiune și tu spui că el a făcut greșit ce-a făcut. Patrick: Eu vreau să îți deschid ochii să înțelegi ce e iubirea. Ce ai tu, nu e iubire. Spune ce a făcut Gagea greșit. Că a glumit cu tine?

Alexandra: Când îi spui unui om să se oprească, mie îmi se pare că ar trebuie să se oprească. Am greșit și eu cu tot ce am făcut și așa, nu a fost cea mai bună alegere.

Ulterior, Patrick a vrut să știe clar dacă bruneta chiar îl iubește pe Gagea, căci din exterior nu se vede deloc acest fapt. Plus că, subliniază el, nici chiar Gagea nu simte că ea ar mai avea sentimente pentru el.

Patrick: Ok. Tu îl iubești pe Gagea?

Alexandra: Da, asta simt.

Patrick:  Nu s-a văzut.

Alexandra: Ok. Eu știu ce simt.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Kate Middleton, din nou la spital! Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales după ce a anunțat că s-a vindecat de cancer- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Patrick: El consideră la fel, că nu îl iubești.

Alexandra: Bine.

Patrick: Și tu de astăzi ești punct cu el și tu ești bine dispusă. Ai intrat în cameră bine dispusă.

Alexandra: Da, sunt ok.

Patrick: Înseamnă că nu îl iubești, nu?

Alexandra:  Da, doar că mie nu mi se pare că a fost punct. Pentru că eu îl cunosc mai bine decât îl cunoașteți voi.

Patrick: Aparent, cred că în ultima perioadă noi am ajuns să-l cunoaștem mai bine. Pentru că băiatul petrece foarte mult timp cu noi la hotel. Și băiatul, în fiecare seară, spune că este nemulțumit de situația pe care o are. Ești nebună?

Citește și: VIDEO ”Nu pot să cred!” Roberta și Bogdan, împreună după despărțirea ei de Sebastian? Gestul lor i-a lăsat mască pe concurenți. Ce și-au mărturisit în camera roșie este de necrezut

Casa iubirii

Patrick și Gagea

[Sursa foto: Captura video]

De asemenea, Alexandra spune că s-a ajuns unde s-a ajuns și din cauza lui Patrick, care nu a încetat cu tachinările la adresa ei, enervându-l astfel pe Gagea.

Moment în care tânărul a recunoscut că de câteva zile încoace doar joacă un rol în fața ei pentru a-l ajuta pe colegul său să înțeleagă situația în care se află și ce femeie are alături.

Alexandra: Și eu dacă te-am rugat pe tine să încetezi…

Patrick: Păi știi ce înseamnă să ai o atitudine rece cu un bărbat?

Alexandra: Nu mi se pare că am făcut ceva greșit cu tine.

Patrick: Atitudinea asta este pentru că m-a enervat foarte tare cum ai gestionat-o toată situația cu Gagea. Eu de o săptămână încerc să văd doar cât de departe poți să mergi cu toată situația asta. Eu nu am semnalat nimic, Gagea a semnalat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si