Săptămâna nu a început cu vești bune pentru Nadia Comăneci! Marea campioană a României a suferit o pierdere enormă.

Deși este discretă atunci când vine vorba de familia sa, ”Zeița de la Montreal”, așa cum i se spune după nota de zece pe care a luat-o pe vremuri, a ținut acum să împărtășească un moment extrem de trist cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Citește și: Nadia Comăneci se luptă pentru dreptatea gimnastelor românce, după JO Paris. Cazul Sabrinei va fi reanalizat la cel mai înalt nivel: „Trebuie să se facă dreptate pentru fetele noastre”

Nadia Comăneci

Nadia Comăneci

[Sursa foto: Facebook ]

Nadia Comăneci și-a pierdut socrul

Concret, luni seara, pe 12 august, Nadia Comăneci a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu socrul său, alături de tristul mesaj prin care anunța pierderea acestuia.

Harold Conner, tatăl soțului său, Bart Conner, s-a stins din viață la 93 de ani, lăsând în urma sa o mare de durere, mai ales în sânul familiei, acolo unde cu toții erau foarte apropiați unul de celălalt.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În acest sens, fosta mare gimnastă a ținut să îi aducă un ultim omagiu socrului său, prin postarea unui mesaj scurt, dar plin de iubire și durere.

”Odihnește-te în pace, Harold Conner! Ai fost un bărbat minunat și iubitor. Te iubim!”, a scris Nadia Comăneci, pe contul său de Facebook, atașând o imagine cu socrul său care avea 93 de ani și îi era foarte apropiat.

După o asemenea veste, pe care cei care o urmăresc pe Nadia Comăneci în online nu o prevesteau, mesajele de condoleanțe au curs la postarea vedetei.

Toată lumea este acum cu sufletul alături de gimnasta noastră și cu gândul la cel care s-a ridicat la ceruri.

”Condoleanțe, Nadia. Îmi pare rău de pierderea suferită. Transmit toate rugăciunile mele bune către tine și familia ta”/ ”Condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte”/ ”Lumină veșnică”,/ ”Dumnezeu să-l odihnească în pace”/ ”Drum lin”/ ” În aceste clipe de tristețe, suntem aici pentru a vă susține și a vă încuraja”, sunt unele dintre mesajele celor din online.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Socrul Nadiei Comăneci

Socrul Nadiei Comăneci

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: EXCLUSIV! Nadia Comăneci, de vorbă cu Știrilekanald.ro! Ce își dorește de Crăciun și cum ar vrea să fie anul 2024. Campioana, mesaj emoționant de sărbători

Viața de familie a Nadiei Comăneci

De menționat este faptul că Nadia Comăneci este căsătorită din 1996 cu Bart Conner, un sportiv american specializat în gimnastica artistică. Împreună trăiesc acum într-o luxoasă vilă din SUA. Iar din rodul iubirii lor, pe 3 iunie 2006, marea gimnastă a României l-a născut pe Dylan Paul.

Deși au o familie frumoasă, sportiva preferă discreția, fiind rare momentele în care își aduce familia în prim-plan, doar la evenimente speciale și, din păcate, atunci când tristețea o copleșește, așa cum este și cazul de față. Pe soacra sa, Jackie Conner-Wolthausen, a pierdut-o cu mulți ani în urmă, în 2000.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si