Noul sezon al serialului ”Totul pentru familia mea” a intrat aseară în casele românilor, iar în această seară, de la 20:00, continuă șarabanda întâmplărilor ieșite din comun.

În episodul din această seară, o regăsim pe Asiye îndurerată de pierderea lui Doruk. Akif, mustrat de conștiință că a “contribuit” la moartea fiului său, recurge la un gest extrem. Întâmplarea face ca Mahir, un tânăr aflat în apropierea bărbatului, să intervină în această situație dramatică.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Berk își surprinde mama că ascunde ceva de el și investighează acest aspect împreună cu iubita sa, Aybike. Tânăra află ca secretul ascuns de Ayla are legatură cu mama biologică a lui Berk, dar și a lui Elif, Serpil Cetin, și îi spune totul mamei sale, Șengul. Femeia, care a tăinuit uciderea lui Serpil, favorizând-o pe Ayla, se teme ca Aybike să nu îi dezvăluie lui Berk adevărul.

Cum decide Akif să îl răsplătească pe tânărul Mahir, pentru faptele sale uluitoare și, daca va afla Berk că el și Elif sunt frați, puteti afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D. Productia poate fi urmărită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si