A debutat pe micile ecrane în urmă cu trei decenii și a devenit una dintre cele mai apreciate prezente la pupitrul Știrilor. La aproape 40 de ani s-a retras din televiziune, s-a reinventat în cadrul unei corporații și numele ei a devenit sinonim cu proiecte de responsabilitate socială.

În prezent, jurnalista Mona Nicolici își face auzită vocea la radio, este antreprenor și consultant în sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Ce se ascunde în sufletul Monei Nicolici?”, “Ce nu va plăcea la Radu Coșarcă?”, “Cât de grea este viața unei vedete într-o corpora ț ie?”, “Ați fost victima jocurilor politice?”, “Ce te face premiant în viață?”  sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundă Mona Nicolici în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si