Un avocat din Iași este acuzat că și- a agresat cu brutalitate fosta iubită într-o cameră de hotel. Supărat că femeia i- a refuzat avansurile, bărbatul a bătut- o cu sălbăticie și a încercat să o violeze. Scenele de groază au fost oprite de intervenția polițiștilor, iar agresorul care a mai avut probleme cu legea a fost încătușat și dus la psihiatrie.

Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Tânăra bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel, la Iași, face mărturii șocante

A vrut să mă violeze, eu l-am pris cu picioarele, cu toate forțele mele... A încercat să mă omoare, a spus tânăra.

Este mărturia tinerei de treizeci și patru de ani care spune că și- a văzut moartea cu ochii. Femeia stabilită în franța venise acasă în vacanță și s- a văzut cu avocatul la o cafenea. Bărbatul i- ar fi cerut apoi să meargă în camera de hotel unde ea era cazată ca să discute mai mult. Acolo, individul ar fi încercat să întrețină relații intime cu femeia, iar când a fost refuzat și- a ieșit din minți.

M-a luat de păr, m- a dat cu capul de mochetă...

nu știu cum am am scăpat și am coborât cele două etaje până la parter și am ieșit din hotel și recepția cum m-a văzut plină de sânge, a spus tânăra.

Femeia este internată la spitalul de neurochirurgie din Iași, cu răni grave la cap. Familia spune că este de nerecunoscut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Nu am știut cine este și credeți- mă am fost avocat în dosare penale, am văzut foarte multe fotografii ale unor fapte cu violență, dar nu am văzut atâta distrugere, a spus o femeie.

Tânăra de treizeci și patru de ani a avut o relație cu avocatul cu cincisprezece ani mai mare decât ea pe vremea când era în liceu. Cei doi au păstrat o legătură de prietenie după despărți re spun părinții și se auzeau la telefon.

Ea a venit pentru două săptămâni, până pe douăzeci și șase azi. În douăzeci și șase trebuia să plece, are biletul să se ducă înapoi, unde să mai ducă înapoi e vânătă toată, desfigurată , a spus tatăl tinerei.

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Angajații hotelului au fost cei care au sunat la unu unu doi. Avocatul a fost internat la spitalul de psihiatrie Socola din Iași. Polițiștii au deschis dosar penal, iar o anchetă disciplinară se face și la baroul din Iași.

În raporturile dintre colegi, în raporturile noastre directe cu colegul nostru comportamentul acestuia nu a suscitat niciodată discuții, a fost un comportament normal un comportament colegiar, un compartament corect, a spus un avocat.

Am încercat să cerem un punct de vedere și din partea avocatului, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice. Bărbatul nu este la prima abatere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si