Zi foarte tensionată în „Casa Iubirii”! Robert a dat cărțile pe față și a spus în fața tuturor că nu a intrat în emisiune cu așteptarea de a-și găsi sufletul pereche. Tânărul este de părere că și ceilalți concurenți au avut alte motive pentru care au intrat în competiție. 

Robi a mărturisit că Robert a vrut de ceva timp să plece acasă, dar Giuly l-a încurajat constant să continue și să se bucure din plin de emisiune. 

Robi: „Eu știu că Robert vrea să plece de 4,5 luni acasă, habar n-am. Certurile și tot ce se întâmplă nu îi plac, pentru că nu sunt stilul lui. Stilul lui de viață e mai diferit, e mai liniștit.”
Andreea Mantea: „Giuly, ce ți-a spus Robert? Vreau să plec dar nu putem să plecăm acum pentru că...?”
Giuly: „Suntem în competiție. Eu l-am încurajat să trăim experiența asta la maxim, cât se poate.”
Andreea Mantea: „Tu nu ți-ai dorit niciodată să părăsești competiția?”
Robert: „Eu vă zic sincer, eu nu am venit aici să-mi găsesc iubită. Nu era de parcă nu sunt în stare să-mi găsesc o iubită afară, cum cred că nimeni n-a venit aici pentru asta.

Cine spune că a venit aici să se îndrăgostească, minte. Sunt convins de asta! Așa s-a întâmplat, a fost magie. Am întâlnit-o pe ea aici și s-a întâmplat.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO "Te iubesc". Robi dă cărțile pe față și îi spune adevărul Teodorei. Reacția imediată a lui Patrick: "O iubire interzisă"

giuly casa iubirii, casa iubirii, robert casa iubirii

Sebastian, semnal de alarmă pentru Gagea: „În relația voastră doar ea știe să gestioneze, tu doar vorbești”

În timp ce Giuly și Robert își trăiesc frumoasa poveste, pentru Alexandra și Gagea lucrurile par mai incerte ca niciodată. Concurenții au spus ce cred cu adevărat despre ce se întâmplă între brunetă și tânărul cu care a avut o legătură aparte.

Sebastian: „Ai să vezi adevărata valoare a Alexandrei în momentul în care va intra un băiat în casă și va fi interesat 100% de ea. În relația voastră doar ea știe să gestioneze, tu doar vorbești.”
Julia: „Într-o relație mereu unul simte mai mult, și n-ar fi asta problema, doar că din partea lui Gagea pare că nu mai există deloc și dacă nu mă înșel a și spus-o la un moment dat, chiar într-o gală.”
Rebecca: „El știe că Alexandra ține la el și că e mereu acolo.”
Giuly: „Eu văd o evoluție foarte bună la Gagea. Alexandra, prin comunicare, ar putea să rezolve foarte multe.”
Gagea: „Da.”

Citeste si: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”- kfetele.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO Rebecca, la capătul puterilor! A răbufnit când a văzut ce se întâmplă între Antoni și Criss: „Tu n-ai pic de bun simț”

giuly casa iubirii, casa iubirii, robert casa iubirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si